Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”

Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
Mihai Bobonete. Captură Video: Podcast Horia Brenciu / YouTube

Mihai Bobonete a ajuns unul dintre cei mai îndrăgiți actori din țara noastră, dar asta cu mari sacrificii. De multe ori era stresat și chiar a suferit de burn-out, dar terapia l-a ajutat să treacă peste aceste perioade complicate. Acum, mulțumită ședințelor la psiholog, Bobonete apreciază mai mult lucrurile din viața sa și e mai împăcat cu propria persoană.

Bobonete, despre ajutorul pe care l-a primit de la psiholog

„Am avut momente când ajungeam la burnout-ul ăla.

Am ajuns în momente în care eram într-o stare critică. Mă ajută mult și terapia. Fac terapie de ceva ani. Sunt împăcat cu mine. Fac doar ce îmi place, nu mă grăbesc să ajung nicăieri. Mă bucur mai mult de prezent. Înainte nu știam să apreciez ce am, nu știam să apreciez lucrurile astea”, a afirmat Mihai Bobonete, în cadrul podcastului lui Horia Brenciu, potrivit WowBiz.

Ce a spus Bobonete despre temerile pe care le are

Actorul a mai dezvăluit că-i e teamă de singurătate și de trădare.

,,Mi-e frică de singurătate și nu pot dormi în întuneric, mi-e frică de trădare, dar și de minciună, mi-e frică de prostie sau de mintea odihnită, mi-e frică de mine cel ce am fost și am o ușoară teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final”, a mai susținut Mihai Bobonete, potrivit Fanatik.

Urmăriți B1TV.ro și pe