Mihai Budeanu a fost externat, după mai mult de trei săptămâni. Mesajul cântărețul de la 3 Sud Est, care a suferit complicații grave provocate de COVID-19

Mihai Budeanu a fost externat, după mai mult de trei săptămâni. Mesajul cântărețul de la 3 Sud Est, care a suferit complicații grave provocate de COVID-19
Sursa Foto: Facebook

Mihai Budeanu, solistul trupei 3 Sud Est, a fost externat vineri, după mai bine de trei săptămâni în care s-a luptat pentru viață, din cauza complicatiilor provocate de noul coronavirus.

Cântărețul a transmis un mesaj pe pagina personală de Facebook în care a anunțat că a ajuns cu bine acasă și le-a mulțumit medicilor care l-au îngrjit, dar și apropiaților care și-au făcut griji în această perioadă.

„Salutare oameni buni! De azi sunt acasă,iar starea mea de sănătate este tot mai bună de la o zi la altă. După aproape 3 saptamâni și ceva foarte grele, cu mult stres și emoții la terapie intensivă,pot să zic că am învins.A venit timpul să mulțumesc și eu personal medicilor care mi-au salvat viață. Am avut alături nu doar doctori, ci și îngeri păzitori”, a scris artistul pe Facebook.

Mihai Budeanu a fost salvat cu plasmă

Mihai Budeanu a fost testat pozitiv cu COVID-19 la sfârșitul lunii noiembrie, iar în urma complicațiilor a ajuns la spital, unde medicii au constat că viața îi este pusă în pericol și au decis să-l internezela Terapie Intensivă.

Constănţeanul a fost internat inițial la Spitalul Municipal Mangalia,unul dintre cele şase spitale suport COVID-19 din judeţul Constanţa, dar ulterior, în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia. Medicii i-au administrat plasmă solistului vocal, pentru a-i salva viața.

“Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat la internare, pentruFocus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

Urmăriți B1TV.ro și pe