Mihai Morar, la un pas de tragedie. Prezentatorul a fost în Capra, înainte să fie lovită de avalanșă

Mihai Morar, la un pas de tragedie. Prezentatorul a fost în Capra, înainte să fie lovită de avalanșă
Foto: captura video.

Mihai Morar a avut o experiență aproape tragică în Munții Făgăraș, fiind foarte aproape de a trăi avalanșa în direct. Sâmbătă, prezentatorul a ajuns la cabana Capra, unde a servit papanași și a băut cafea. Din fericire, el nu a rămas acolo peste noapte.

Mihai Morar a vizitat cabana înainte de avalanșă

Prezentatorul crede acum că o clipă a făcut diferența între lumină și întuneric. Vedeta a pornit la drum când vremea era frumoasă și aerul proaspăt îi oferea senzații plăcute. Acesta a ajuns la cabana Capra, unde a făcut câteva fotografii, a savurat o masă și apoi s-a întors, parcurgând în jur de 40 de km spre un hotel mai jos, pe deal.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar)

„Aceste fotografii sunt făcute în fața Cabanei Capra din Munții Făgăraș cu câteva ore înainte de a fi lovită de avalanșă. Am urcat Transfăgărășanul până la capăt de drum, pe o vreme de poveste, ningea cu fulgi mari, care dansau, nu viscoleau, omătul scârțâia sub roți. Am mers aproape tot drumul cu geamul crăpat, în mașină intra un aer rece care îți oxigena tot sângele din organism, nu un ger care sa ți-l înghețe. Sus, la Capra, era o liniște și o sfințenie de vreme.

Ne-am scuturat bocancii de zăpadă, am intrat în cabană pentru un espresso și niște papanși cu gem de afine. O sfințenie de gem de casă. Ștefan îmi zice după două guri de cafea: ”Lumina asta de afară, de aici, nu o s-o mai prindem curând. Ar fi păcat să nu-ți fac niște poze!” Își ia Fuji-ul nou, ieșim în parcare și în 3 minute avem cele mai tari poze făcute în ultimii ani: ‘Ți-am zis că n-o să-ți pară rău!’

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar)

Intrăm iar în cabană, veniseră între timp și papanașii, mai sorbim două guri de cafea și hotărâm să facem cale întoarsă spre bază, vreo 40 de km mai la vale”, povestește Mihai Morar pe o pagină de socializare.

Mihai Morar, norocos ca niciodată

Norocul a făcut ca Mihai Morar să aleagă un alt loc de cazare în noaptea cea grea, când avalanșa a măturat totul în cale, notează unica.

„Se lăsase deja noaptea, dar în fața cabanei câțiva turiști își mai curățau mașinile de zăpadă, iar alții, câțiva, își trăgeau copiii cu sania, înainte de urca în cameră, la adăpostul nopții, pentru un somn bun.

La plecare, le-am mulțumit cabanierilor pentru clipa asta magică trăită în golul alpin al Făgărașilor și ne-am despărțit cu un ”Doamne-ajută!”, mai spune Mihai Morar.

Urmăriți B1TV.ro și pe