Mioara Roman a ajuns din nou la spital. Oana Roman: „Mama a trecut printr-un moment foarte dificil. Ne-am speriat foarte tare!”

Mioara Roman a ajuns din nou la spital. Oana Roman: „Mama a trecut printr-un moment foarte dificil. Ne-am speriat foarte tare!”
Foto: canca.ro

Mioara Roman a ajuns, sâmbătă, din nou la spital. Fiica sa, Oana Roman, a povestit că s-a speriat foarte tare, dar acum mama sa se simte mai bine. Aceasta va mai rămâne, însă, o vreme în spital pentru recuperare.

Oana Roman a povestit că mama sa a ajuns iar la spital

„Mama e la spital. Nu am putere să fiu cu voi aici. Doamne ajută să fie bine”, a scris Oana Roman pe Instagram, în primă fază.

Citește și: Artista Simona Săndulescu s-a sinucis, aruncându-se în Lacul Morii din Capitală. Mesajul de adio pe care l-a lăsat (VIDEO)

Ulterior, ea a transmis că s-a speriat foarte tare, dar între timp și-a mai revenit, căci mama ei se simte mai bine: „Împărtășesc cu voi și momentele grele prin care trec, la fel ca orice om, pentru că viața nu este mereu lină, din păcate. Mama a trecut printr-un moment foarte dificil ieri, ne-am speriat foarte tare! Acum se recuperează și este înspre bine, dar este încă la spital și probabil va mai sta o perioadă”.

Oana Roman a mulțumit apoi pentru „multele sute de mesaje și rugăciuni” și le-a transmis urmăritorilor ei să se roage pentru sănătatea lor și a apropiaților, pentru că nimic nu-i mai important decât sănătatea.

Click! amintește că ultima oară când Mioara Roman (82 de ani) a avut nevoie de îngrijiri medicale a fost în luna mai, când s-a confruntat cu o infecție la rinichi. De asemenea, în trecut aceasta s-a operat de colecist, i-a fost extirpat un lipom infectat, a fost diagnosticată cu Parkinson, mâna dreaptă fiindu-i paralizată, și a făcut mai multe AVC-uri mici.

Oana Roman, despre îngrijirea de care beneficiază mama sa

La finele lunii martie, Oana Roman a ținut să le dea o replică celor care au acuzat-o că și-a trimis mama la azil.

„Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii. Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă, și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de un an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, a spus Oana Roman la acea vreme.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse