Momente de panică la Hollywood. Câinii artistei Lady Gaga au fost răpiți, iar bărbatul care îi plimba a fost împușcat

Momente de panică la Hollywood. Câinii artistei Lady Gaga au fost răpiți, iar bărbatul care îi plimba a fost împușcat
FOTO: Hepta.ro

Artista Lady Gaga a trecut prin momente grele miercuri seara. Doi dintre cățeii vedetei au fost răpiți, iar bărbatul care îi plimba pe străzile din Los Angeles a fost împușcat, informează BBC.

Cei trei căței ai artistei, din rasa buldog francez erau plimbați de un bărbat angajat în acest scop, iar miercuri seara omul a fost atacat de un supect. Acesta a tras cu un pistol semi-automat în bărbatul care plimba cele trei animale, respectivul fiind rănit și transportat ulterior la spital. Pentru moment, nu se cunosc detalii despre starea de sănătate a acestuia.

Hoțul a reușit să fugă cu doi dintre patrupezii artistei, iar cel de-al treilea căței, Miss Asia a fugit de la locul întâmplării, fiind ulterior recuperat de polițiști.

Lady Gaga a plătit recompensa

Hoțul i-a cerut vedetei o recompensă pe care aceasta a și plătit-o pentru a-și recupera animalele de companie. În tabloidele americane nu se cunosc încă informații cu privire la prețul pe care l-ar fi plătit cântăreața.

La acest moment, Lady Gaga se află la Roma pentru filmările unei noi producții cinematografice. Potrivit sursei citate, polițiștii din Los Angeles îl caută în continuare pe suspect, un bărbat care ar fi fugit de la fața locului într-o mașină albă.

Tags: