Monica Anghel are COVID-19. Mesajul pe care l-a transmis artista după ce s-a infectat

Monica Anghel are COVID-19. Mesajul pe care l-a transmis artista după ce s-a infectat
Artista Monica Anghel a fost testată pozitiv pentru COVID-19 / Foto: Facebook / Monica Anghel

Monica Anghel a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Anunțul a fost făcut chiar de către artista, în mediul online. Ea a ținut să precizeze că este și vaccinată cu ambele doze.

Monica Anghel ajunge, din păcate, pe lista vedetelor care au făcut COVID-19 în ultimul timp, alături de Elena Merișoreanu, Viorica de la Clejani, Adela Popescu sau Irinel Columbeanu.

Monica Anghel are COVID-19

Cântăreața, fostă concurentă la „Te cunosc de undeva„ are COVID-19, deși este vaccinată cu ambele doze, după cum a declarat chiar ea, în mediul online.

Se pare că în ciuda imunizării, virusul nu a ocolit-o pe Monica Anghel.

„Sunt vaccinata cu ambele doze si cu toate acestea tot am făcut COVID. Să aveți grijă de voi”, a scris Monica Anghel pe Instagram, alături de o fotografie cu ea.

Cum se simte Monica Anghel, după ce a făcut COVID-19

Monica Anghel nu se află pentru prima dată în carantină. În vara anului 2020, în timpul filmărilor pentru emisiunea „Te cunosc de undeva”, cântăreața a intrat în contact cu mai multe persoane pozitive, vedete ce participau la show și a fost nevoită să stea în izolare pentru 14 zile, chiar dacă atunci nu a avut un rezultat pozitiv pentru COVID-19.

Pentru moment, nu se cunosc foarte multe detalii despre stare de sănătate a Monicăi Anghel, infectată cu COVID-19.

Irinel Columbeanu, testat pozitiv pentru COVID-19

În ultimele 24 de ore, Irinel Columbeanu completează, din păcate, lista persoanelor mondene infectate cu SARS-CoV-2. Fostul milionar ar fi ajuns de urgență la spital, după ce a încercat să se trateze singur mai multe zile.

Potrivit Click.ro, Columbeanu ar fi sunat la 112 și ar fi solicitat o salvare, în momentul în care s-a simțit extrem de rău. El s-ar fi tratat singur, acasă, timp de o săptămână, fiind convins că nu are COVID-19.

Columbeanu susține că medicii au intervenit la timp, iar astfel nu a ajuns într-o stare extrem de gravă la spital.