Monica Anghel, răspuns tranșant la criticile fanilor: „Nu le-aș da un sfat femeilor să slăbească neapărat, dacă se simt bine în pielea lor și grase”

Monica Anghel, răspuns tranșant la criticile fanilor: Nu le-aș da un sfat femeilor să slăbească neapărat, dacă se simt bine în pielea lor și grase
Foto: Instagram/Monica Anghel.

Monica Anghel s-a trezit cu un val de critici după ce a slăbit semnificativ. Cântăreața a fost descurajată de reacția fanilor. Internauții au acuzat-o că ar fi „anorexică”. Vedeta nu a tăcut și a venit cu un răspuns tranșant.

Monica Anghel, ținta hate-ului pe Instagram

Postările interpretei au stârnit un val de reacții din partea internauților. Monica Anghel a slăbit enorm, iar ultima imagine i-a scos silueta în evidență. Cu toate că mulți au apreciat-o pentru voința de a trece printr-o astfel de schimbare, unii internauți au considerat că aceasta este „prea slabă” sau chiar „anorexică”.

„Ce ați făcut de ați slăbit așa de mult? Gata, ajunge, e prea de tot!”, „Anorexică, din câte văd. Treci dintr-o extremă în alta! Nu știți să îmbătrâniți frumos și elegant!”, au fost câteva dintre reacțiile urmăritorilor.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Monica Anghel (@monikanghel)

Monica Anghel este de neoprit

Monica Anghel nu a rămas indiferentă asupra acestor replici acide și le-a oferit un răspuns demn. Artista a mărturisit că se simte din ce în ce mai bine în pielea ei și nu consideră că este „prea slabă”, ci din contră. Vedeta a mai adăugat că se gândește să mai slăbească vreo trei kilograme.

„Sunt schimbată, în ultima perioadă, da, dar în bine! Mai ales cu ținuta asta așa de colorată. Ținutele Cerei mă avantajează foarte mult. Este un om extraordinar, este un artist minunat. Nu sunt foarte slabă. Am 60 de kilograme. Nu arăt ca un manechin, pentru că ele au zece kilograme sub înălțimea lor.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Monica Anghel (@monikanghel)

Ar trebui să am 55 de kilograme să fiu ca ele, dar este un pic cam puțin. Dar, dacă aș mai slăbi încă vreo trei kilograme, ar fi perfect.

Sunt foarte mulțumită de cum arăt acum. Am slăbit cu ajutorul medicului nutriționist. Acest fasting pe mine mă ajută și merge foarte bine. Nu le-aș da un sfat femeilor să slăbească neapărat, dacă se simt bine în pielea lor și grase. Eu mă simt bine așa cum sunt acum!”, a afirmat Monica Anghel, în cadrul unui interviu pentru click.

Urmăriți B1TV.ro și pe