Motivul bizar pentru care Mihai Bendeac refuză să devină tată

Motivul bizar pentru care Mihai Bendeac refuză să devină tată
Foto: Instagram

Viața amoroasă a lui Mihai Bendeac s-a aflat mereu sub semnul întrebării, în ciuda faptului că s-a bucurat de compania mai multor femei frumoase care aveau în plan întemeierea unei familii. 

Actorul a explicat recent motivul pentru care refuză să se căsătorească și consideră că nu va putea ocupa vreodată postura de tată.

Se plictisește repede

Mihai Bendeac și-a justificat poziția de burlac prin faptul că se plictisește repede de femeile din viața lui, iar pe deasupra nu ar putea împărți casa cu o femeie mai mult de 5 zile deoarece are nevoie de libertate și intimitate. El a fost logodit de mai multe ori, dar din păcate acesta a fost punctul maxim la care au ajuns relațiile.

Potrivit click.ro, cea mai controversată relație a lui Bendeac a fost cea cu Roxana Vancea. Fanii actorului speculau la vremea respectivă că bruneta o să se căsătorească cu acesta, dar s-au înșelat încă o dată. Roxana Vancea și-a făcut un tatuaj cu numele lui pe braț în timp ce Bendeac și-a tatuat la rândul lui cuvântul „never” pe degetul inelar, refuzând astfel să pună vreodată un inel pe el.

Urmăriți B1TV.ro și pe