Motivul pentru care Dani Oțil și soția sa nu primesc oaspeți: „Să nu se sperie”

Motivul pentru care Dani Oțil și soția sa nu primesc oaspeți: „Să nu se sperie”
Foto: Instagram/ Gabriela Oțil.

De când au devenit părinți, Dani Oțil și soția sa, Gabriela Prisăcariu, sunt mai ocupați, dar și mai fericiți. Cei doi au anunțat în urmă cu câteva luni că sunt în căutarea unei bone pentru Luca Tiago, însă se pare că încă nu au găsit persoana potrivită.

Așadar, cei doi își gestionează activitățile astfel încât micuțul să fie în permanență în preajma unuia dintre ei. Familia locuiește într-o casă din Corbeanca, amenajată pe placul amândurora. Cu toate acestea, cei doi nu primesc prea mulți vizitatori.

Dani Oțil și soția sa nu primesc oaspeți

Deși au foarte mulți cunoscuți, nu mulți dintre aceștia trec pragul casei lui Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Chiar prezentatorul de la Neatza a mărturisit acest lucru în timpul unei emisiuni.

Astfel, dacă vor să se întâlnească cu prietenii, cei doi aleg locuri publice, la vreuna din locațiile pe care le deține prezentatorul.

„Nu ne vizitează că suntem urâți, nu suntem frumoși și de asta, să nu se sperie”,  a mai dezvăluit Dani Oțil, potrivit wowbiz.ro.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

Cum își câștiga banii Gabriela Prisăcariu înainte să devină soția lui Dani Oțil

De când a devenit soția lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu, în vârstă de 29 de ani, se bucură de tot mai multă atenție. Viața pe care o duce tânăra este visul multor femei. Puțini, însă, cunosc pagini din trecutul vedetei.

Soția prezentatorului este absolventa Facultății de Drept de la Universitatea Titu Maiorescu din București, dar nu a profesat niciodată în domeniu.

De la 15 ani, Gabriela a făcut cunoștință cu lumea modei și a colaborat cu Cătălin Botezatu. A fost unul dintre modelele sale preferate și chiar a reușit să câștige emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu”.

Urmăriți B1TV.ro și pe