Motivul pentru care Ilona Brezoianu refuză să se mărite

Motivul pentru care Ilona Brezoianu refuză să se mărite
Sursa Foto: Instagram/ Ilona Brezoianu

Ilona Brezoianu a dezvăluit motivul pentru care nu are iubit. Actrița se bucură de libertatea oferită de celibat și spune îi este foarte bine așa.

Mi-am luat gândul. Pentru că nu ai cum. Dar până la urmă de ce să nu mă bucur de asta. Dar deocamdată nu vreau niciun băiat. Sunt bine. Sunt liniștită. Dorm pe diagonală. Îmi e bine. Vin când vreau, plec când vreau”, a spus actrița, într-un interviu pentru ego.ro.

Mihai Bendeac i-ar cere Ilonei Brezoianu să se căsătorească cu el

Între Ilona Brezoianu și Mihai Bendeac există o relație de prietenie de lungă durată. Cei doi actori nu se sfiesc să facă glume mai puțin obișnuite.

În această vară, actorul a îngenuncheat în fața Ilonei și i-a mărturisit că ar putea să îi devină soție dacă și numai dacă ar deține o proprietate de luat în seamă, într-o zonă bună a Capitalei.
Ilona, îți dau cuvântul meu de onoare că dacă ai avea o casă ca asta în București, undeva în zona Icoanei sau undeva în zona Primăverii, îți jur, m-aș așeza în genunchi în fața ta și ți-aș cere să fii soția mea”, i-a spus Mihai Bendeac Ilonei Brezoianu, arată Wowbiz.ro.

Actrița a acceptat inițial floarea, apoi, la auzul condiției materialiste pusă de Mihai Bendeac, a avut o reacție acidă, refuzându-l categorie și aruncând și trandafir alb, ceea ce l-a făcut pe Mihai Bendeac să izbucnească în hohote de râs.

Urmăriți B1TV.ro și pe