Natalia Oreiro a împlinit 43 de ani. Cum arată acum frumoasa actriță, care i-a cucerit pe români în „Înger Sălbatic” (GALERIE FOTO)

sursa foto: Instagram

Natalia Oreiro, celebra actriță de telenovele, a împlinit vârsta de 43 de ani. Din punctul de vedere al aspectului fizic, cu greu își arată vârsta. Mai ales că vedeta are o siluetă de inviadiat. Celebra actriță a devenit cunoscută în toată lumea datorită telenovelei „Înger Sălbatic”. Aici, Natalia Oreiro a interpretat-o pe Migraos. Toată viața ei s-a aflat în lumina reflectorelor, fiind pasionată de actorie de când era mică, iar prima sa slujbă în acest domeniu a obținut-o la vârsta de 14 ani.

Natalia Oreiro a început să studieze artele teatrale de la vârsta de 8 ani

Natalia Oreiro și-a aniversat ziua de naștere pe 19 mai. Vedeta din Uruguay a împlinit frumoasa vârstă de 43 de aniși de mică a fost pasionată de actorie, după de dans, iar apoi s-a încupetat și a scos propriul său album muzical.

Natalia Oreiro și-a început cariera în țara ei, după care a mers în Argentina, unde s-a dezvoltat și a petrecut cea mai mare parte a carierei sale.

Dintre doate telenovelele sale în care a jucat, cea mai importantă și cea care a făcut cunoscută în toată lumea a fost „Înger sălbatic”. Mulți au devenit fanii producției respective datorită actriței. Aceasta a interpretat-o pe Migraos, iar „Înger Sălbatic” a fost difuzată la noi în țară în anul 1998.

Natalia Oreiro și-a început cariera în telenovele, iar din 2008 s-a reprofilat și joacă în filme. În 2012, La Nación a numit-o regina telenovelelor. Aceasta a fost inclusă de revista Esquire în lista celor mai frumoase femei în viață: „The Sexiest Woman Alive Atlas”.

Aceasta a fost întotdeauna pasionată de actorie din moment ce a început să studieze artele teatrale la vârsta de 8 ani. Prima sa slujbă în domeniul artistic a obținut-o la 12 ani, când a fost aleasă la un casting care selecționa tineri actori.

Natalia Oreiro a lansat primul său album muzical prin 1998

Natalia Oreiro a fost, de asemenea, pasionată de muzică. Aceasta a dezvoltat o mare obsesie pentru Xuxa și a fost întratât de ambițioasă încât a reușit să devină una dintre dansatoarele cântăreței, Natalia Oreiro fiind aleasă dintre zece mii de concurenți.

Cu banii pe care i-a câștigat de pe urma acestui job ca dansatoare, a plecat în Buenos Aires pentru a participa acolo la castinguri. Drept urmare, a și obținut un rol mai mic în telenovela „Inconquistable Corazon”.

Apoi a întruchipat-o pe nepoata Patriciei Palmer în telenovela „Dulce Ana”. A jucat și în „90-60-90”, dar a căpătat mai multă recunoaștere după ce a jucat rolul Valeriei în „Ricos y Famosos”.

După ce a jucat în filmul „Un argentino en Nueva York”, aceasta a lansat primul său album muzical prin 1998, intitulat „Natalia Oreiro”. Datorită acestui album, a reușit să ajungă pe piețele din Israel, Grecia și Slovenia. Melodia „Cambio dolor” a devenit chiar melodia de generic a telenovelei „Înger Sălbatic”.

Natalia Oreiro a împlinit 43 de ani

Pentru performanțele sale, Natalia a fost nominalizată de două ori, în 1998 și 1999, la premiul Martin Fierro (echivalentul Premiilor Emmy în Argentina) ca cea mai buna actriță într-un rol principal.