Nici nu a divorţat bine de Reghe, că Anamaria Prodan este deja gata de nuntă!

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Foto: Facebook/Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf a rămas în trecut. Anamaria Prodan vrea să-și refacă viața și este pregătită să meargă mai departe.

Anamaria Prodan, hotărâtă ca niciodată

Impresara spune că este deschisă pentru relații noi. Vedeta este convinsă că mai are șanse să fie iubită și apreciată de alți bărbați.

Anamaria a încercat să lupte pentru căsnicia cu Laurențiu Reghecampf, dar se pare că tentativele acesteia de a restabili relații de cuplu au eșuat. Reghe a depus actele la divorț și trăiește o poveste de dragoste alături de Corina Caciuc. Amanta antrenorului e însărcinată.

Impresara nu își pierde speranță de a găsi liniștea și fericirea în brațele altcuiva. Diva este convinsă că nu va rămâne singură. Vezi mai multe poze în Galeria Foto de AICI.

Fosta lui Reghe, curtată de mai mulți bărbați

Anamaria Prodan a mai fost căsătorită cu Tibi Dumitrescu, de la care a născut două fiice.  Aceasta a trăit o poveste de dragoste și cu Laurențiu Reghecampf. Din păcate, relațiile impresarei au eșuat.

„Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani. Bărbatul perfect? În momentul în care intru cu el undeva trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul sau cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure, zâmbete și coate când intră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie”, spune Anamaria Prodan, citată de viva.

Urmăriți B1TV.ro și pe