Oana Lis vrea să înfieze un copil: „Mi-am luat un certificat de părinte adoptator”

Oana Lis vrea să înfieze un copil: „Mi-am luat un certificat de părinte adoptator”
Sursa Foto: Știrescu.ro

La cei 41 de ani ai săi, Oana Lisa mărturisit că urmează să devină mămică.Soția fostului primar al Bucureștiului, Viorel Lis, a anunțat că a obținut certificatul de părinte adoptator.

Oana Lis vrea să înfieze un copil

Într-un interviu emoționant, partenera de viață a lui Viorel Lisa făcut dezvăluiridespre primul ei copil.Fostul primar al Capitalei are deja o fată și un băiat din căsătoriile anterioare.

Oana și Viorel Lis trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care dureazăde mai bine de 21 de ani. În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, cei doi au reușit să reziste în tot acest timp. Chiar dacă sentimentele dintre Oana Și Viorel nu s-au schimbat de-a lungul anilor, blondina a povestit că își dorește cu orice preț un copil care să îi unească și mai mult.Partenera de viață a lui Viorel Lis a vorbit de mai multe ori despre această doleanță, mai ales după ce s-a vehiculat în presă că nu ar putea avea copii.

Potrivit fanatik.ro, ei vor adopta un copil, după ce, în trecut, vedeta s-a gândit să rămână însărcinată cu ajutorul medicinei moderne.

Oana Lis va deveni în curând mamă adoptivă

Soția lui Viorel Lis susține că a făcut pași importanți pentru a deveni mamă adoptivă, iar visul ei se va îndeplini în curând.

„De când sunt cu Viorel am făcut de două ori brad. O să îmi iau niște crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucură că vezi un brad în casă.

Mi-am luat un certificat de părinte de adoptator. Eu am făcut pașii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situația dată este ok”,a declarat Oana Lis laAntena Stars.

Viorel Lis are doi copii din mariajele anterioare, însă aceștia nu au o relație apropiată cu tatăl lor. Fostul edil al Capitalei și Oana Lis nu sunt singurii din showbizul din România care au decis să adopte copii. Printre persoanele publice care au făcut acest gest se numără: Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, Horia Brenciu și soția lui, Alice Dumitrescu; Bodo de la Proconsul și partenera lui de viață, Loredana Marin, precum și fostul ginere a lui Traian Băsescu, care a înfiat doi băieți care sunt frați.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:12 - Explozii în centrul Kievului. Medicii și salvatorii s-au deplasat la fața locului
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev