Oana Pellea, reacție după confesiunea Vioricăi Vodă: Să dea un nume, altfel rămâne o declarație și atât

Oana Pellea, reacție după confesiunea Vioricăi Vodă: Să dea un nume, altfel rămâne o declarație și atât
Foto: Facebook/ Oana Pellea

Actrița Viorica Vodă a vorbit pe scena Premiilor Gopo despre actele de hărțuire sexuală la care a fost supusă la debutul carierei sale și au durat ani întregi. Vizibil afectată de cele întâmplate în urmă cu 20 de ani, Viorica Vodă a povestit cu lacrimi în ochi ce a simțit, dar a refuzat să spună numele celor care au agresat-o.

Nu eram pregătită pentru tot ce a însemnat expunere și consecințele expunerii. Am făcut psihoterapie ani de zile pentru hărțuirea sexuală din sistem, nu din afara lui. Sunt foarte mulți directori de teatru, regizori, care se pare că m-au confundat cu personajul, atât de credibilă am fost a spus Viorica Vodă, vizibil emoționată de moment.

Oana Pellea: Nu înțeleg de ce nu se merge până la capăt în declarații

Oana Pellea a reacționat destul de dur în urma confesiunii Vioricăi Vodă, încurajând-o să meargă cu declarațiile până la capăt, adică să dea nume.

„Cum se numește această actriță? Te întreb pentru că nu înțeleg de ce nu se merge până la capăt în declarații. Cu nume. Și în declarațiile de la Gopo … așteptăm nume …Oamenii trebuie să fie responsabilizați, trebuie să-și asume faptele și să răspundă pentru ele. Altfel, rămâne o declarație în gol și atât! Doamna Viorica Vodă trebuie să dea nume…chiar dacă ar face-o după 20 de ani…”, a fost Oanei Pellea, potrivit stiripesurse.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe