Pamela Anderson scrie, în noua ei carte de memorii, că actorul Tim Allen i s-a prezentat gol, pe platourile de filmare, pe când actrița avea 23 de ani

Pamela Anderson scrie, în noua ei carte de memorii, că actorul Tim Allen i s-a prezentat gol, pe platourile de filmare, pe când actrița avea 23 de ani

În viitoarea carte de memorii, Pamela Anderson detaliază un incident pe care-l consideră tulburător și care ar fi avut loc pe platourile de filmare ale filmului „Home Improvement” în 1991, pe când avea 23 de ani, scrie Variety.

Cartea de memorii a Pamelei Anderson este unul dintre cele mai aşteptate titluri ale anului de la HarperCollins

„În prima zi de filmare, am ieşit din cabina de probă, iar Tim era pe hol în halat. Şi-a desfăcut halatul şi şi-a arătat părţile intime, complet gol. El a spus că așa este corect, pentru că mă văzuse goală.

A spus că suntem chit. Am râs stânjenită”, conform unui fragment din „Love, Pamela”, pe care Variety l-a obţinut înainte de lansarea cărţii pe 31 ianuarie.

Allen, care avea 37 de ani la momentul presupusului incident, se referea probabil la faptul că Anderson poza atunci pentru Playboy, care a ajutat-o pe actriţa în devenire să devină un sex-simbol cunoscut la nivel internaţional.

„Nu, nu s-a întâmplat niciodată. Nu aş face niciodată aşa ceva”, a declarat Allen pentru Variety.
Afirmaţia explozivă este una dintre multele din carte, care urmăreşte drumul Pamelei Anderson spre faimă internațională.

„Home Improvement” a marcat una dintre primele producţii ale lui Anderson, în care a jucat-o pe Lisa, în ceea ce a devenit rapid serialul TV nr. 1 în Statele Unite.

Ea a apărut în primele două sezoane ale sitcomului ABC înainte de „Baywatch”, care a devenit un fenomen global exportat în 150 de ţări.

„Love, Pamela” este unul dintre cele mai aşteptate titluri ale anului de la HarperCollins.
În acest volum, Anderson vorbeşte despre serialul de succes Hulu de anul trecut, „Pam and Tommy”, în care joacă Lilly James şi Sebastian Stan.

Urmăriți B1TV.ro și pe