Paris Jackson și Gabriel Glenn s-au despărțit. Fiica lui Michael Jackson a decis să pună punct relației după doi ani de zile

Paris Jackson și Gabriel Glenn s-au despărțit. Fiica lui Michael Jackson a decis să pună punct relației după doi ani de zile
sursa Foto: consequenceofsound.net

Vestea că Paris Jackson și Gabriel Glenn s-au despărțit i-a uimit pe fanii fiicei regretatului Michael Jackson. Cei doi păreau că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar la un moment dat, Paris a mărturisit că iubitul ei a ajutat-o să treacă peste momentele grele din viața ei. Ba chiar spusese că nu își poate vedea viața fără el.

Paris Jackson și Gabriel Glenn s-au despărțit

Paris Jackson și Gabriel Glenn s-au despărțit după doi ani de relație. Surse apropiate fiicei lui Michael Jackson au declarat pentru TMZ că aceasta a decis că este timpul să fie singură. Despărțirea, potrivit surselor, a fost amiabilă. De asemenea, acestea susțin că relația și-a urmat cursul firesc, iar destrămarea a fost ceva ce trebuia să se întâmple.

Poate timpul liber mult prea limitat a făcut-o pe Paris Jackson să ia această decizie? Sursele au mai povestit că artista se dedică foarte mult muzicii sale. Ba chiar mergle la studio în fiecare zi.

Ciudat este că în ultimul videoclip din seria numită Unfiltered: Paris Jackson And Gabriel Glenn, fiica regelui muzicii pop declara că nu poate să își imagineze viața fără Gabriel Glenn.

„Gabe a avut un impact foarte mare asupra vieții și inimii mele într-un mod în care nu pot descrie. Și nu pot să îmi imaginez viața fără el”, a declarat aceasta.

De asemenea, Paris Jackson a mai mărturisit că nu poate crește profesional fără ajutorul lui Gabriel Glenn, că nu poate deveni o artistă și o persoană mai bună fără sprijinul lui.

„Nu știu ce se va întâmpla în viitor. Dar, evident, există o persoană lângă care vreau să cresc și să devin o persoană și o artistă mai bună. Și nu pot face asta fără Gabe”, a adăugat Paris Jackson.

Între Paris Jackson și Gabriel Glenn a fost dragoste la prima vedere

Paris-Michael Katherine Jackson este un model american, actriță și muzician. Este al doilea copil și singura fiică a lui Michael Jackson și Debbie Rowe.

Între Paris și Glenn a fost dragostel la prima vedere. Fiica megastarului și iubitul ei – sau mai bine zis fostul ei iubit – s-au cunoscut în urmă cu aproximativ doi ani.

„Într-o săptămână eram în duba lui”, își amintește faimoasa actriță.

„Mi-a spus știi… când te vei sătura de mine, spune-mi doar să plec și o să plec, fără sentimente grele”, a mărturisit cu greu Glenn.

„Astfel am hotărât să-i spun că nu vreau să plece niciodată. Nu voiam să plece nicăieri. Am vrut să petrec în fiecare zi cu ea și în fiecare seară cu ea și, da, cam așa s-a și întâmplat.”, a adăugat el.

Paris Jackson s-a născut direct în lumina reflectoarelor. Astfel, artista și-a dorit încă de la o vârstă fragedăsă urmeze pașii tatălui ei.

„Nu am vrut să las pe nimeni să intre în lumea mea pentru că nu am avut de ales. Nu eram pregătită. Acum simt că pot”, a declarat Paris.

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)