Paul Ciuci se mândrește cu iubita mult mai tânără, dar face gesturi rușinoase în public

Paul Ciuci se mândrește cu iubita mult mai tânără, dar face gesturi rușinoase în public
Foto: Captură video

Ajuns la 66 de ani, unul dintre cei mai cunoscuți rockeri din România, Paul Ciuci nu trece neobservat nici când este „civil”. Vedeta este cunoscută pentru melodia „Fata din vis”, pe care a compus-o și care e imnul multor generații.

Paul Ciuci, gest rușinos în public, care a stricat atmosfera

Solistul și chitaristul trupei Compact, este mândru de iubita mult mai tânără. Artistul și-a făcut noua relație de câțiva ani, după divorțul de prima soție. Click, i-a surprins pe cei doi la cumpărături, într-un mall din Capitală.

Îmbrăcat din cap până în picioare în negru, cu celebrele plete pe umeri, Ciuci s-a remarcat printr-un gest cam urâțel. Vedeta a aruncat câteva ambalaje de folie de plastic pe jos.

Paul Ciuci a a fost surprins cum a desfăcut, cu dinții, ambalajul napolitanelor pe care le avea în mână și, în momentul în care a urcat în mașină, a mai aruncat niște hârtii pe jos.

La 9 ani, Paul Ciuci a învățat singur să cânte la chitară

Paul Ciuci, sau mai corect Paul Csucsi, s-a născut pe 12 iulie 1956 în Câmpia Turzii. Orașul se află la 40 de kilometri de Cluj. Considerat unul dintre cei mai buni chitariști rock ai României, clujeanul a început să cânte la acest instrument încă de la 9 ani.

Chitara o primise cadou de la mama, iar la finele anilor ‘70, la festivalul „Cântarea României”, a fost observat de rupa rock Compact Cluj. Câțiva ani mai târziu, în 1981, el s-a alăturat trupei.

În 1983 este lansat primul mare succes al formaţiei, „Fata din vis”, care aduce notorietatea numelui Compact.

Urmăriți B1TV.ro și pe