Pepe, din nou îndrăgostit. A fost surprins de paparazzi cu noua iubită și noul bolid de lux (FOTO)

Pepe, din nou îndrăgostit. A fost surprins de paparazzi cu noua iubită și noul bolid de lux (FOTO)
Pepe

Pepe și-a surprins fanii și prietenii din lumea mondenă din România, prin anunțul divorțului de Raluca Pastramă. Cântărețul a ieșit cu vestea în luna februarie a acestui an, după 8 ani de căsnicie. Despărțirea s-a produs în noiembrie 2020, în condițiile în care Pepe și Raluca erau considerați de mulți admiratori drept „familia perfectă”. În cele din urmă, s-a dovedit doar o aparență, iar Pepe și-a refăcut rapid viața sentimentală.

Artistul și-a făcut apariția pe străzile din București alături de noua iubită și un bolid de lux. Pepe, în vârstă de 43 de ani, s-a cuplat cu o femeie mai tânără cu 13 ani, make-up artist de profesie. Cei doi locuiesc deja împreună, la vila cântărețului, din Pipera, informează presa de cancan. Paparazzii i-au surprins pe cei doi în oraș, în weekend, în timp ce-și făceau cumpărăturile.

Pepe și Yasmine au ieșit la cumpărături îmbrăcați în ținute casual, iar fețele le-au avut acoperite cu măștile de protecție. Mașina pe care o conduce Pepe este un BMW Seria 8 Gran Coupe, în valoare de aproximativ 100.000 de euro. În trecut, el a mai avut un BMW X6, un Porche Cayenne și un Mercedes CLS.

Pepe, alături de noua iubită, octombrie 2021 / Foto: Click.ro

Ce mai face Raluca Pastramă, fost soție a lui Pepe

Cât despre Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe și-a găsit și ea un partener mai tânăr. Ea are 30 de ani, el 27 de ani. Partenerul de viață al Ralucăi ar fi un puști pe nume Ibrahim, care provine dintr-o familie înstărită. Mai mult de atât, arabul ar fi cerut-o deja de soție pe Pastramă.

Raluca Pastramă și Pepe (Nicolae Ionuț Pascu) au două fetițe. După divorț, Raluca a rămas cu mai multe bunuri, printre care se numără vila, grădinița și o mașină.