Oana Radu a anunțat că se căsătorește cu iubitul ei. Când va avea loc nunta și cine este bărbatul care i-a furat inima?

Oana Radu a anunțat că se căsătorește cu iubitul ei. Când va avea loc nunta și cine este bărbatul care i-a furat inima?

Cântăreața Oana Radu traiește o poveste de dragodtede câteva luni împreună cu iubitul ei Cătălin. Ea a fost cerută în căsătorie chiar la începutul acestui an și își doresc să devină și părinți, scie libertatea.ro.

Înainte de Cătălin, Oana a mai avut o relație cu un tânăr pe nume Alin, care a murit anul trecut, în luna septembrie,după ce a fost incendiat.

De câteva luni,Oana Radu și-a făcut o nouă relație și a fost aspru judecată pentru acest lucru, însă artista nu a ascultat de “gurile rele” care vorbesc, așa că s-a concentrat mai departe pe viața sa personală, iar în cele din urmă „soarele a răsărit și pe strada ei”.

Concurenta de la emisiunea Bravo, ai stil! Celebritie’s a primit inelul mult dorit prin prisma cererii în căsătorie de către iubitul ei. Acesta a dezvăluit când va avea loc marele eveniment.

Cătălin este nerăbdător să devină tătic

“Mă mărit anul asta. Să vedem. Dacă se leagă astrele poate cine știe”, a spus Oana Radu pe Instagram.
Fericitul cuplu își dorește chiar și un copil, iar Oana Radu este pe deplin pregătită să devină mămică.Logodnicul ei arde de nerăbdare să devină tătic.

“Cum să nu îți dorești un copil? Acum, peste o lună, peste trei ani. Logic că îți dorești un copil”, a spus Cătălin, logodnicul Oanei Radu.

Povestea de dragoste dintre Oana Radu și Cătălin

Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Cătălin era antrenorul ei de fitness, iar sportul i-a ajutat foarte mult să se apropie și acum artista este mai fericită ca oricând, scrie spynews.ro.

„Când am spus că nu suntem împreună, nu eram împreună, dar asta nu înseamnă că sentimentele trebuiau spuse la televizor. Noi am ieșit toată viața, cu el a fost prima oară când am făcut sport cu adevărat. Ne vedeam zilnic, dar ceea ce ne-a unit a fost faptul că m-au uimit oamenii care slăbeau. Faptul că am lansat dieta ne-a unit cel mai tare. El a făcut primul pas, primul sărut a fost în mașină. Noi ne ciondăneam și înainte, când eram prieteni, dar discuțiile în contradictoriu sunt legate de stilul meu de viață și de dietă. Eu am dus o viață destul de leneșă.”, a declarat Oana Radu.

Logodnicul Oanei Radu este rezervat atunci când vine vorba de o apariție intr-un platou de televiziune, dar a vrut să își susuțină iubita atunci când făcea declarații despre relația lor.

„Nu am emoții, mi se pare că nu e zona mea televizorul. Nu-mi place să mă alinte, îmi zice doar iubitul.”, a declarat Cătălin, iubitul Oanei Radu.

Ce replică le-a dat Oana Radu celor care au criticat-o pentru relația prematură cu Cătălin?

Deși inițial Oana Radu a negat relația dintre ea și Cătălin, ulterior aceasta și-a asumat-o și le-a închis gura celor care au criticat-o pentru relația prematură pe care a început-o la doar două luni de la moartea fostului ei iubit.

„Nu vreau să vorbesc despre un om mort care nu se poate apăra ca să-mi iau eu mie apărarea.[…] Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel cum mi-aș fi dorit să cred”, a povestit Oana Radu, la o emisiune TV. „Alin m-a făcut foarte fericită la început. Relația noastră a fost foarte frumoasă la început, s-a transformat apoi. N-a fost un om rău, n-a fost un tiran, dar au fost multe lucruri care pe mine m-au rănit.”

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe