Presa din Spania susține că Iker Casillas și Shakira formează un cuplu / Ce reacție a avut fostul portar

Presa din Spania susține că Iker Casillas și Shakira formează un cuplu / Ce reacție a avut fostul portar
Foto: Hepta - Bestimage / Patrick Bernard - Thierry David

Fostul portar spaniol Iker Casillas, ajuns la 41 de ani, se pare că ar trăi o frumoasă poveste de dragoste alături de cântăreața columbiană Shakira, cu 4 ani mai mare decât el, susține presa din Spania, notează digisport.ro.

Shakira a fost căsătorită în trecut tot cu un fotbalist, despărțindu-se după 12 ani de internaționalul spaniol Gerard Pique, care era cu 10 ani mai tânăr decât ea. Cei doi au pus punct relației lor în luna iunie a acestui an, iar de atunci au încercat să ajungă la un acord în ceea ce privește termenii separării, însă fără rezultat.

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

Iker Casillas și Shakira formează un cuplu?

Fostul portar a trecut și el recent printr-un divorț, în 2021, atunci când s-a despărțit de jurnalista Sara Carbonero.

Acesta a avut și o primă reacție vizavi de zvonurile apărute în presa din Spania, desmințind categoric vestea potrivit căreia ar fi într-o relație cu Shakira.

Acesta a negat informațiile apărute în presă, postând pe Instagram mai multe capturi de ecran cu știrile despre presupusa relație cu Shakira. Acesta a adaugat inclusiv o expresie jignitoare în limba spaniolă prin care își manifestă indignarea față de aceste zvonuri, potrivit Marca.

“E incredibil. De unde a apărut așa ceva?”, a scris Casillas, care a amintit că acest subiect de presă a luat naștere doar după ce Iker a început să o urmărească pe Shakira pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe