Primele declarații ale lui Culiță Sterp după accidentul pe care l-a provocat în Cluj: ”Mi-a fost greu să ies în fața voastră”

Primele declarații ale lui Culiță Sterp după accidentul pe care l-a provocat în Cluj: ”Mi-a fost greu să ies în fața voastră”
Sursa Foto: Instagram/@culita.sterp

Culiță Sterp a provocat un grav accident rutier, însă reacția artistului a apărut destul de târziu.

Culiță, primele declarații după accident

Dacă până acum Culiță a ales să nu vorbească despre cele întâmplate și să-i lase doar pe cei apropiați să facă declarații, astăzi artistul a decis să vorbească pentru prima dată despre accident și să-și ceară scuze atât în fața victimei, cât și în fața oamenilor care îl urmăresc și îi ascultă muzica.

Cântărețul a mărturisit că i-a fost greu să vorbească despre cele întâmplate și că abia acum s-a simțit pregătit.

”Vă pup pe toți, dragii mei. Nu am fugit nicăieri, aici sunt pentru cei care vă întrebați. Sincer, mi-a fost greu să ies în fața voastră și să vorbesc și să vă spun ceva după cele toate întâmplate. Am stat puțin să mă gândesc, să analizez tot la rece și chiar am avut nevoie de o pauză. Vreau să îmi cer scuze, în primul rând, lui Marius, băiatului implicat în accident. Atât lui, cât și familiei lui cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat ulterior, pe toate planurile.

Vreau să îmi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, celor care mă apreciază și, în special, familiei mele, care a fost și este necondiționat lângă mine, indiferent de orice situație în care aș fi. Dar, și oamenilor care mă apreciau pentru felul meu de a fi, pentru cum sunt eu.”, a mărturisit Culiță pe Instagram.

Artistul privește evenimentul ca pe o lecție

Culiță Sterp a mărturisit că deși știe că și-a dezamăgit fanii și scuzele sunt de prisos, preferă să privească evenimentul ca pe o lecție. Acesta spune că accidentul a fost cea mai mare palmă pe care a primit-o de la viață, însă l-a ajutat să revină cu picioarele pe pământ.

”Știu că am dezamăgit și poate nu își mai au rost cuvintele și nici scuzele, dar nu cred că este om în lumea asta fără greșeală, cred că toți greșim. Poate chiar am avut nevoie să fac asta, ca viața să mă învețe o lecție foarte importantă, din care să îmi iau toate învățăturile și să le duc mai departe. Pot să spun doar că mi-am propus mie ca vor fi multe lucruri în viața mea care se vor schimba în bine, pentru că, sincer, cam asta a fost cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la viață, până acum, ca să rămân cu picioarele pe pământ.

Vreau să vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături, dar și pentru criticile pe care le-am primit pentru că, sincer, chiar le-am meritat, au fost pe bună dreptate. Eu pot doar să vă promit că o să rămân același om, indiferent de situațiile prin care am trecut și o să rămân doar cu mult mai multe lecții învățate pentru o viață mai bună pe viitor. Nu vă spun mai multe, vă doresc tot ce e mai bun și vă mulțumesc celor care ați fost alături de mine. Dar, cum am spus, și celor care m-ați criticat pentru că ați făcut-o pe bună dreptate”, a continuat Culiță Sterp pe InstaStory.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:18 - Cătălin Drulă: USR îl susține în continuare pe Nicușor Dan; probabil spre finalul anului 2023 va trebui să avem decizia privind candidatul. PNL îi face șicane și în Consiliul General, și în alte părți (VIDEO)
21:11 - Cabral Ibacka, adevărul despre show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Treaba e foarte simplă …”
21:11 - Elon Musk, cu armele pe noptieră. Fotografia cu care și-a șocat urmăritorii pe Twitter (FOTO)
20:44 - Cătălin Drulă: La 1 ianuarie intră în vigoare încă vreo 20.000 de pensii speciale care până acum nu existau, cele ale primarilor. Proiectul USR de abrogare e blocat în sertarul comisiilor de la Senat de luni de zile (VIDEO)
20:31 - Cătălin Drulă, despre plecarea USR de la guvernare: „Iohannis avea acest plan de a guverna cu PSD”
20:29 - Datele a peste 5 milioane de utilizatori Twitter au fost publicate pe un forum de hacking
20:23 - Cătălin Drulă, despre revocarea lui Niculae Bădălău: Depinde de Marcel Ciolacu, în întregime. Când apar astfel de scandaluri, le tergiversează în speranța că se uită (VIDEO)
20:04 - ACER avertizează că pentru statele Uniunii Europene ar putea dificil să-și umple depozitele de gaze anul viitor
19:54 - Anamaria Prodan va putea păstra numele Reghecampf după divorț: „Ar trebui să-i fie jenă pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii”
19:53 - Brazilia, a doua echipă calificată matematic în optimile Cupei Mondiale din Qatar! Elveția, „condamnată” să joace un meci de totul sau nimic cu Serbia