Primele imagini cu Irina Tănase după despărțirea de Liviu Dragnea. Ruptura pare s-o fi afectat serios pe fosta iubită a politicianului (GALERIE FOTO)

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Irina Tănase pare să fi fost destul de afectată de despărțirea de Liviu Dragnea. Fosta iubită a politicianului s-a afișat în public abătută și încercănată, lăsând impresia că ruptura a făcut-o să sufere, potrivit Cancan.

Mai multe imagini cu Irina Tănase după despărțirea de Liviu Dragnea pot fi vizionate în GALERIA FOTO

Au apărut primele imagini cu Irina Tănase după despărțirea de Liviu Dragnea

Irina Tănase a părăsit dis-de-dimineață imobilul din zona Carol, unde a locuit cu Liviu Dragnea, și a pornit către un magazin pentru doamne din zona Cașin. Cum probabil a ajuns prea devreme, fosta iubită a politicianului i-a cerut șoferului să cumpere niște covrigi.

Mai apoi, Irina Tănase a fost dusă din nou la magazinul de doamne, acolo unde s-a întâlnit cu o prietenă. După un schimb rapid de replici, cele două au intrat în incintă.

Despărțirea de Dragnea pare să îi fi provocat schimbări vizibile Irinei Tănase, care a apărut încercănată, ușor abătută și departe de strălucirea de altădată, lăsând impresia că nici măcar o zi de shopping alături de prietena sa nu i-ar putea alina suferința.

Liviu Dragnea ar fi decis recent să se despartă de Irina Tănase, plecând din casa pe care ea a cumpărat-o din banii lui în timp ce acesta se afla la închisoare, unde își ispășea pedeapsa primită în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

Se crede că Dragnea i-ar fi dat block pe toate rețelele sociale și nu ar vrea să mai audă de ea. Totul ar fi început de la faptul că Irina l-ar fi înșelat cu fostul său iubit.

În ciuda informațiilor din presă, Irina Tănase negase pentru Cancan că s-ar fi despărțit de Liviu Dragnea și că acesta ar fi plecat de acasă.

„De unde știți dumneavoastră așa ceva? (n.r – că Liviu Dragnea s-a mutat de acasă). Nu. Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta? Nu m-a, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta. Îmi pare rău”, spunea Irina Tănase pentru Cancan.

Urmăriți B1TV.ro și pe