Probleme în familia manelistului Adi Minune. De ce și-a amânat nunta fiica cea mică, Adriana Simionescu (GALERIE FOTO)

Adriana Simionescu este fiica cea mică a manelistului Adi Minune. Are doar 18 ani și planuri de nuntă. Ea a fost cerută în căsătorie de Crăciun, anul trecut, însă un eveniment neprevăzut a determinat-o ca împreună cu alesul inimii, Nicu, să amâne cununia și petrecerea.

Familia Simionescu se confruntă cu niște probleme în această perioadă. Un deces i-a determinat pe cei doi îndrăgostiți să amâne nunta.

„Da, noi am avut un deces în familie și pusesem cununia, dar așteptăm să treacă șase luni, un an de zile. Și vreau să rămână pentru alte știri, că dacă dăm tot deodată, Adrian Minune nu mai este explorat. Să mă explorați ușor, că o să spun totul ușor”, a declarat Adi Minune, pentru Prima TV.

Adriana și Nicu locuiesc împreună, în aceeași casă, împreună cu mama bărbatului, în apropiere de celebrul manelist. Fiica lui Adi Minune are mare spor în casă, gătește și face curat împreună cu soacra, susține tânărul cuplu.

„Da, stau la două străzi distanță, deci sunt zilnic cu voi”, a declarat Adriana Simionescu.

VEZI AICI galerie foto cu Adriana Simionescu, fiica cea mică a Copilului de Aur. 

Ce fel de nuntă își dorește Adriana Simionescu, fiica cea mică a manelistului Adi Minune

Frumoasa brunetă a declarat că-și dorește o nuntă tradițională, precum cea a părinților Cati și Adrian, în niciun caz un eveniment organizat într-o destinație exotică. Într-un interviu pentru Kanal D, ea a povestit cum a fost cerută în căsătorie.

„Eram acasă de Crăciun, nu mă gândeam că o să fiu cerută de nevastă. Mă sună mama, că de ce nu mai venim la ei. Eu cred că de pe atunci puneau la cale să mergem la ei şi să mă ceară de nevastă acolo. Mama mi-a zis să mă întorc, când dansam şi l-am văzut în genunchi. Nu mă aşteptam. Tata vrea să facem deja nunta, eu vreau să nu ne grăbim”, a povestit Adriana Simionescu.

Cealaltă fiică a „Copilului de Aur” este Carmen Simionescu, în vârstă de 24 de ani. Cântăreața cu numele de scenă Karmen s-a măritat în 2019 și a născut în același an.

Urmăriți B1TV.ro și pe