PROFI. Anunţ foarte important pentru toţi clienţii, de la retailer-ul român

PROFI. Anunţ foarte important pentru toţi clienţii, de la retailer-ul român

Magazinele Profi formează cele mai extins lanţ al unui retailer român, pe suprafaţa ţării noastre. Are aproape 1.300 de supermarketuri şi magazine de proximitate.

Kaufland / Lidl / Carrefour / Profi / Mega Image / Auchan. Anunţul ce afectează toţi clienţii din Romania

Ce anunţ a făcut Profi?

Prin vocea unui director din cadrul companiei, acest retailer a precizat că doreşte să comercializeze în continuare, în cea mai mare parte, produse româneşti. „Ne dorim colaboarea cu producătorii locali şi de aceea ei sunt permanent în atenţia noastră. Acest deziderat nu este de dată recentă, exista şi înainte de declanşarea pandemiei, iar acum este încă şi mai puternic deoarece consumatorii vor să susţină economia naţională şi să consume cu precădere produse româneşti„, a declarat Mihaela Domsa, category management & planograms director în cadrul retailerului, preluată de zf.ro.

KAUFLAND Romania are un anunţ TRIST pentru clienţii de toate vârstele

Cine sunt, în prezent, furnizorii magazinelor Profi?

Peste 90% din furnizorii reţelei de magazine Profi sunt din România, iar atenţia companiei e îndreptată, aşadar, către găsirea de noi parteneri locali mai ales că şi consumatorii caută produse româneşti. Altfel, compania este prezentă cu magazine în peste 500 de localităţi din România. Reţeaua a obţinut anul trecut afaceri de peste 7 mld. lei în 2019, după o creştere de 23%.

Cine sunt concurenţii celor de la Profi?

Societatea are o concurenţă acerbă pe piaţa de retail din Romania. Vorbim, în primul rând, despre jucătorii mari de afară care au pătruns, de ani buni, şi la noi. Kaufland, Lidl, Carrefour, Auchan, Cora şi Mega Image sunt cei mai mari concurenţi pentru Profi.

Ultima oră
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)
18:45 - Loto 6/49. Rezultate Loto 6/49, Joker, Noroc Plus și Super Noroc
18:33 - Cristian Diaconescu, despre prezența lui Klaus Iohannis la Congresul PNL: Cerere de implicare din partea partidelor va fi întotdeauna. Este decizia Președintelui dacă și câți pași face într-o direcție sau alta (VIDEO)
18:05 - În Timișoara ar putea fi instituită carantină de noapte pentru persoanele nevaccinate. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 6
17:17 - Masca redevine obligatorie în spațiile deschise aglomerate din Capitală. Noi măsuri în București, de la miezul nopții
17:04 - Ionel Dancă, filmat când le arăta mai multor liberali cum să voteze (VIDEO)
16:51 - Fetiță de 13 ani, găsită moartă într-o pădure din Bistrița-Năsăud. Ea fusese dată dispărută sâmbătă seară
16:32 - Un bărbat a fost arestat preventiv pentru sechestrarea unei fete și pentru tentativă de viol, la Hunedoara
16:04 - Ludovic Orban: Președintele PNL va avea demisia mea la dispoziție, luni dimineață. Există riscul major ca PNL să piardă poziția de președinte al Camerei Deputaților