„Puterea Dragostei” în viața Geaninei Meran. Concurenta a suferit enorm

Puterea Dragostei în viața Geaninei Meran. Concurenta a suferit enorm
Geanina Meran a suferit enorm

Geanina Meran este una dintre cele mai sexy concurente ale emisiunii „Puterea Dragostei”. Tânăra visează să trăiască o poveste de dragoste și se vede fericită alături de un bărbat puternic.

Din ce trăiește Geanina Meran

Faceți cunoștință cu Geanina Meran. Tânără, frumoasă, provocatoare și deschisă. Așa pare să fie noua concurentă de la „Puterea Dragostei”.

Concurenta provine dintr-o familie numeroasă din Galați. Momentan, deține un magazin de haine și se dedică pasiunii.

Geanina a avut o inimă spartă și a suferit mult din cauza unui bărbat. Cei doi au petrecut un deceniu împreună , dar s-au despărțit. Motivul? Infidelitatea fostului iubit.

„Nimic nu a mers, din păcate. Mi-am dat seama că n-are rost, că nu merge. Din păcate, el a ales altceva. L-am pus să aleagă între mine și altă persoană și el a ales persoana aia și banii. A fost vorba despre infidelitate, din păcate”, a mărturisit concurenta de la „Puterea dragostei”.

1.500 de euro sau dragoste

Cel de-al patrulea sezon a emisiunii „Puterea dragostei” este urmărit de mii de telespectatori. În fiecare săptămână, aceștia privesc cum mai mulți tineri locuiesc împreună și încearcă să construiască relații amoroase.

Participanții showului nu mai ies din casă și sunt izolați de la ispitele lumii. La finalul săptămânii, un concurent sau o concurentă care câștigă simpatia publicului este remunerat cu 1.500 de euro.

Tot la finalul săptămânii, se fac și eliminări. Geanina Meran speră să reziste cât mai mult și să-și găsească un partener de viață.