„Războiul” Pro TV – Antena 1: le-a „furat” o mare vedetă

Războiul Pro TV - Antena 1: le-a furat o mare vedetă

„Războiul” dintre Pro TV şi Antena 1 pentru primul loc în audienţe îşi mai desfăşoară o bătălie. O mare vedetă a schimbat tabăra şi va putea fi văzut de-acum la concurenţă.

Pro TV a anunţat echipa de la „Ferma”

Vedeta la care ne referim este Cezar Ouatu, care a plecat de la Antena 1 la Pro TV pentru a participa la show-ul „Ferma”, emisiunea cu Mihaela Rădulescu gazdă și un mare premiu de 50.000 de euro în joc. Mai sunt şi alţi concurenţi foarte cunoscuţi: Anna Lesko, Octavian Ciovică și Alina Pușcău. Anna Lesko și Octavian Ciovică vor face parte din echipa „sătenilor”, iar Cezar Ouatu și Alina Pușcău din cea a „orășenilor”. Opt orășeni și opt săteni vor fi concurenții, spun cei de la Pro TV, preluaţi de paginademedia.ro.

Cezar Ouatu a fost vedeta Antenei 1

Cezar Ouatu şi-a început cariera în show-ul de divertisment din televiziune la Antena 1. A participat la mai multe ediţii „Te cunosc de undeva”, dar şi la alte emisiuni. A părut des şi ca invitat în talk-show-uri de la Antena 1. Acum, Cezar Ouatu a „trădat” şi va putea fi văzut la Pro TV, la „Ferma”. Aşadar, un nou sezon al reality show-ului „Ferma” va începe în curând la Pro TV. 16 noi concurenți se pregătesc de începerea filmărilor și de trecerea la o experiență cu multe lipsuri față de viața lor de zi cu zi. Celebrul contratenor local și internațional, Cezar Ouatu (40 de ani), este unul dintre participanții la această competiție.