Reacția bărbaților când o vedeau pe Elena Ceaușescu în costum de baie. Se întâmpla în fiecare an la Neptun (GALERIE FOTO)

Cuplul Ceaușescu obișnuia să își petreacă vacanța de vară pe litoralul românesc, la Neptun. Aici cei doi veneau în fiecare în concediu și se bucurau de lux din plin, oamenii în subordine și plaja privată. Adesea cei doi ar fi purtat costume de baie care lăsau la vedere mai mult decât ar fi fost cazul.

Nicolae și Elena Ceaușescu își petreceau, încă de la începutul anilor `60, vacanțele de vară pe litoralul românesc, într-o vilă de la Neptun. Cuplul avea la dispoziție plajă privată, îngrădită și păzită de către trupele de scuritate, scrie Adevărul.ro. Complexul de la Neptun, în care își petrecea verile familia Ceaușescu avea aproximativ 100 de angajați, care se ocupau de securitate și de afânarea nisipului de pe plajă. Aceștia se asigurau că plaja este la rândul ei curată și strângeau alegele și scoicile de la malul mării.

Stațiunea, la acea vreme, a fost gândită drept reședință de vară pentru cuplul de dictatori, dar și drept destinație de vacanță pentru birocrația comunistă.

Cum reacționau bărbații când Elena Ceaușescu apărea în costum de baie pe plajă

Existau reguli strice la acea vreme, cu privire la aprițiile soției lui Ceaușescu la malul mării. Așa cum era de așteptat, tovarășa purta costum de baie, însă bărbații erau nevoiți să respecte reguli stricte când apărea ea.

Odată ce Elena Ceaușescu apărea pe plajă, în costum de baie, bărbații trebuiau să lase privirea în pământ sau să întoarcă capul, scrie Playtech.ro. Chiar de la mare la mic, aceștia trăiau cu teama de a nu fi remarcați de Nea Nicu privindu-i soția în costum de baie.

Pe litoral, familia Ceaușescu trăia pe picior mare. Cuplul pleca în vacanță alături de miniștrii și familiile lor. Bărbații jucau în general volei pe plajă, iar femeile alegeau rummy sau jocurile de cărți, scrie sursa menționată anterior. În zilele toride de vară, fostul dictator se răcorea cu acest truc.

Nicolae Ceaușescu și vizitele la bordelui

Potrivit sursei citate anterior, fostul dictator își rezolva problemele intime la bordel, în vremea în care a stat după gratii. Ceaușescu i-ar fi răsplătit pe paznici cu câte o atenție ca să îl lase să ajungă la bordel. Se pare că încă de atunci, fostul lider comunist ar fi avut o viață sexuală activă, scrie Playtech.ro.

Ghinionul lui Ceușescu ar fi fost însă faptul că după o vizită „amoroasă” s-ar fi întors cu o boală venerică. „Focosul Ceauşescu îşi rezolva problemele intime trecând şi pe la bordeluri, după obiceiul vremii. În urma unei asemenea aventuri, tânărul s-a îmbolnăvit (…) de blenoragie. Poate acest secret ar fi rămas pentru vecie în pantalonii tovarăşului dacă doctorul care l-a ajutat să scape nu ar fi vorbit, peste timp”, nota Româniatv.net, potrivit sursei citate anterior.

Nici ele se pare că nu a fost așa cuminte, iar în relația celor doi nu ar fi existat perfecțiunea văzută din exterior. Tovarășa s-ar fi iubit chiar cu Andruță, fratele lui Nicolae, chiar înainte ca acest să îi devină soț. Pe lângă el se pare că ar fi trăit o aventură și cu tatăl lui Gheorghe Zamfir, scrie Româniatv.net.