Rică Răducanu s-a întors la spital cu dureri insuportabile, după ce a învins infecția COVID-19. Medicii au decis să-l opereze de urgență

Rică Răducanu s-a întors la spital cu dureri insuportabile, după ce a învins infecția COVID-19.  Medicii au decis să-l opereze de urgență

Rică Răducanu a fost spitalizat din nou, după ce a învins infecția provocată de noul coronavirus. Fostul portar în vârstă de 74 de ani se confrunta cu dureri mari la nivel nazal și dificultăți derespirație. Medicii i-au descoperit medic, un furuncul nazal care trebuie eliminat prin operație. Medicii l-au anunțat pe Rică Răducanu că operația este destul de dificilă și trebuie să se supună intervenției.

„Acum am alte belele, mi-am infectat nasul, mi s-a umflat, abia stau și mă doare de mor, vreau să văd unde mă duc, dar e și sâmbătă… Nu știu ce am făcut…”, a povestit Rică Răducanu, playtech.ro.

Rică Răducanu a fost internat în salonul incendiat de laSpitalul „Matei Balș”

Legendarul fotbalist a fost internattimp de 14 zile, la mijlocul lunii ianuarie,la Spitalul „Matei Balș”, chiar în salonul 5, cel în care a izbucnit un incendiu soldat cu opt decedați.ș Din fericire, Rică Răducanu fusese externat cu puțin timp înainte de tragedie.

„Am fost chiar acolo unde a luat foc. La pavilionul 5. Mă gândeam că se poate întâmpla așa ceva, că ce-i acolo… numai aglomerație. Săracii, doctorii parcă sunt roboți. Nici nu-i vezi. Te ajută cu ce pot. Cred că i-a depășit situația. Știi cum e, chiar dacă sunt noi instalațiile, astea sunt vechi, dar se mai găsește câte o nenorocire când e așa o aglomerație”, a spus Răducanu, pentruAntena Stars.

Fostul mare fotbalist este îngrijorat pentru starea soției sale

Rică Răducanu suferă din cauza faptului că soția sa este încă internată din cauza complicațiilor produse de noul coronavirus.

„„Sunt supărat rău, sunt singur. Nevasta mea e încă la Matei Balș. Bine că a scăpat de focul ăla. A avut noroc. Când eram acolo, am vrut să o aduc cu mine în salon, așa mi-au zis doctorii, dar ea n-a vrut. Dacă eu plecam și ea rămânea acolo, cine știe… Chiar acolo am stat două săptămâni”, a mai spus Rică.

Rică Răducanu, un fotbalist legendar

Rică Răducanu a făcut parte din selecționata care a reprezentat România la Campionatul Mondial din 1970, desfășurat în Mexic. Atunci, el a fost primul portar introdus din postura de rezervă, la un Campionat Mondial. S-a întâmplat într-un meci cu Brazilia lui Pele, partidă în care Rică Răducanu a primit un gol de la legendarul fostbalist sud-american. De altfel, Rică Răducanu a povestit că s-a împrietenit cu Pele, care îl striga ”Ricardo”.

În cea mai mare parte a carierei sale a jucat la Rapid, însă a evoluat și la cluburi precum Sportul Studenţesc, Steaua, FCM Reşiţa şi FC Baia Mare.

De asemenea, Rică Răducanu a jucat de 61 de ori în tricoul naționalei României.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
09:05 - Poliția Locală Brașov cere schimbarea legii în cazul oamenilor fără adăpost. Vrea ca aceștia să poată fi duși în centrele de zi: „95% refuză să se deplaseze și să primească serviciile”
09:02 - Rodica Popescu Bitănescu a dezvăluit drama care i-a marcat copilăria: „Am ajuns piele și os. Foamea m-a înnebunit. Am crescut cu atac de panică”
08:57 - Armata SUA a lansat lovituri aeriene în Siria, după ce un atac cu dronă iraniană a ucis mai mulți soldați americani
08:51 - Continuă disputa între China și SUA din cauza unui distrugător de rachete american aflat în Marea Chinei de Sud
08:48 - Vica Blochina și Bianca Drăgușanu, la cuțite: „Ai înțeles total greșit! Puteai să mă suni, să mă întrebi”
08:41 - Marcel Boloș: „Rotativa guvernamentală ar trebui amânată după depunerea cererii de plată numărul 3 din PNRR” / Despre implementarea reformelor: „Flexibilitatea Comisiei Europene tinde spre zero”
08:36 - Trei mașini s-au făcut scrum într-o parcare din Vâlcea. Momentul în care piromanul a dat foc surprins pe camerele stradale (VIDEO)
08:25 - Situație neașteptată pentru Mihai Bobonete într-o benzinărie / O angajată l-a confundat cu un alt artist și l-a luat la rost: „E păcat de tatăl dumneavoastră, că se răsucește în mormânt”
08:15 - Patru focare de COVID 19 la Spitalul Județean Sibiu: Cel mai mare are 30 de cazuri
08:15 - Amenințare cu bombă la bordul unei curse Tarom Tel Aviv – București. Avionul a aterizat de urgență la Istanbul / Întârzieri pe Aeroportul Otopeni din cauza unui atac cibernetic (VIDEO)