SCANDAL în muzica românescă: Petrică Mîțu Stoian, acuzat că A FURAT de la Nicolae Guță. Fanii manelistului au jurat răzbunare!

SCANDAL în muzica românescă: Petrică Mîțu Stoian, acuzat că A FURAT de la Nicolae Guță. Fanii manelistului au jurat răzbunare!

De regulă maneliştii copiază hituri din muzica populară. Acum se pare că e invers. Fanii lui Nicolae Guţă au luat foc când au auzit piesa “Am strâns bani și-am fost fălos” a lui Petrică Mîțu Stoian. Admiratorii manelistului spun că artistul de muzică populară şi-ar fi însuşit de fapt piesa “Unde s-au dus anii mei”,lansată de Guță, relatează starpopular.ro..

Două piese, o singură casă de producţie

Melodia lui Petrică Mîțu Stoian a fost inclusă și pe albumul “Hai, cănuța sus!”, lansat în 2014 de casa de discuri Big Man, aceeași cu care manelistul Nicolae Guță colaborează în prezent. Deși există asemănări între cele două piese,Regele Manelornu l-a acuzat niciodată pe solistul din Mehedinți de plagiat.

Trăiri similare…

“Parcă era o manea tot așa… Guță”, “Cântecul popular românesc are aceeași vârstă cu acest neam. Prin cântec, acest neam și-a cântat trăirile, realizările și necazurile de-a lungul istoriei! Să ne aducă în discuție o cântare țigănească cu origine din Turcia, după părerea mea, este chiar jignitor pentru mândria acestui neam cu origine de la marele Burebista”, “Tot binele din lume, Dumnezeu să-l țină o sură de ani, voce de aur (n.r.: se referă la Petrică Mîțu Stoian)! Îmi place, îl ascult cu plăcere, îmi ajunge la suflet și, da, fugim după bani, la viață nu ne gândim, din păcate. Banii și anii se duc”sunt câteva dintre comentariile strânse de piesa îndrăgitului artist de muzică populară care este urcată pe canalul său oficial de YouTube.

În clipul de mai jos, puteți asculta cum sună piesa populară cu versuri scrise pentru o manea, așa cum susțin unii dintre internauți.

SCANDAL în muzica românescă: Petrică Mîțu Stoian, acuzat că A FURAT de la Nicolae Guță. Fanii manelistului au jurat răzbunare!

Ultima oră
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)
18:45 - Loto 6/49. Rezultate Loto 6/49, Joker, Noroc Plus și Super Noroc
18:33 - Cristian Diaconescu, despre prezența lui Klaus Iohannis la Congresul PNL: Cerere de implicare din partea partidelor va fi întotdeauna. Este decizia Președintelui dacă și câți pași face într-o direcție sau alta (VIDEO)
18:05 - În Timișoara ar putea fi instituită carantină de noapte pentru persoanele nevaccinate. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 6
17:17 - Masca redevine obligatorie în spațiile deschise aglomerate din Capitală. Noi măsuri în București, de la miezul nopții
17:04 - Ionel Dancă, filmat când le arăta mai multor liberali cum să voteze (VIDEO)
16:51 - Fetiță de 13 ani, găsită moartă într-o pădure din Bistrița-Năsăud. Ea fusese dată dispărută sâmbătă seară