Se mărește familia formată din Simona Halep şi Toni Iuruc? Când va deveni jucătoarea mamă

Se mărește familia formată din Simona Halep şi Toni Iuruc? Când va deveni jucătoarea mamă
Foto: Simona Halep / Instagram

Simona Halep a declarat că de când s-a căsătorit cu Toni Iuruc e într-un moment de euforie prelungit, dar a fost și ceva stres și simte nevoia să se detașeze. Cei doi vor pleca într-o săptămână de miere.

Întrebată dacă familia Halep – Iuruc se va mări în următorii doi – trei ani cu un copil, jucătoarea a răspuns râzând: „Dacă joc tenis nu are cum”.

Urmează o ”săptămână de miere” pentru Simona Halep și Toni Iuruc

„O să plec câteva zile, nu pot să îi spun lună de miere, va fi o săptămână de miere probabil. Vreau să mă detaşez puţin pentru că a fost o emoţie destul de mare şi un stres. Îmi doresc să mă şi odihnesc pentru că urmează trei turnee importante. La tenis nu se va schimba nimic, voi fi în continuare Simona Halep ca şi până acum, însă în viaţa de zi cu zi şi în general voi fi Simona Halep Iuruc”, a spus sportiva, citată de Agerpres.

Halep și Iuruc au avut cununia civilă miercuri, la Constanța. Nași le-au fost afaceristul Dani Caramihai, unul dintre proprietarii clubului în care a avut loc petrecerea, și soția acestuia. Simona Halep a purtat o rochie de peste 6.300 de euro.

„A fost o seară de neuitat, m-am bucurat tare mult, am dansat foarte mult, mă dor tălpile încă”, a mai spus Halep.

Dansul mirilor a fost pe o melodie a celor de la Holograf.

Ultima oră
00:08 - Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan Vîlceanu. Cum să rezolvi o criză fără să ai resurse?
00:05 - Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”
23:59 - Alexandru Rafila (PSD) cere o lună de „solidaritate națională” împotriva pandemiei: Dacă ne ținem serios de treabă, putem obține imunitatea colectivă spre sfârșitul anului
23:57 - Emma Raducanu, elogiată de către Simona Halep: „Poate să intre în top 10 WTA foarte repede”. Ce i-a atras atenția în mod special fostului lider mondial
23:40 - Marea Britanie: Supermarketurile ascund rafturile goale cu poze cu legume și fructe. „Mmmm, fotografii delicioase cu sparanghel” (FOTO)
23:40 - Alexandru Cicâldău, gol pentru Galatasaray în derby-ul cu Beșiktaș. Internaționalul român a reușit o performanță fără precedent după decembrie 2015 (FOTO, VIDEO)
23:27 - Cosmin Natanticu, pus în fața unei alegeri decisive. Eliza: „Mi s-au promis lucruri și nu s-au mai întâmplat”
23:15 - Pepe, din nou îndrăgostit. A fost surprins de paparazzi cu noua iubită și noul bolid de lux (FOTO)
23:07 - Octavian Jurma: Agresivitatea bolii în ultima vreme face medicii și specialiștii în boli infecțioase să suspecteze că am putea avea de-a face în România cu o nouă variantă Delta (VIDEO)
23:02 - Haos după impunerea certificatului verde COVID pentru accesul în instituții: „Mi-a spus să depun online. Ce e aia?“