Serialul „Vlad” (Pro TV) a ajuns la ultimele episoade. Scenaristul producției, despre ce se întâmplă pe final de poveste

Serialul „Vlad” (Pro TV) a ajuns la ultimele episoade. Scenaristul producției, despre ce se întâmplă pe final de poveste
Foto: Facebook @ Anghel Damian

Serialul „Vlad” a ajuns la ultimul sezon, iar scenaristul Anghel Damian a făcut mai multe dezvăluiri pentru fani și a anunțat un nou personaj „care va cuceri inimile telespectatorilor”.

Scenaristul serialului „Vlad”, detalii inedite despre ultimele episoade

„Ne așteaptă foarte multe și chiar începând de mâine o să avem un nou personaj care va cuceri inimile telespectatorilor. Și tot mâine va fi, cred eu, cel mai puternic emoțional episod de până acum. Personajul nostru este pus să facă o alegere pe care puțini telespectatori o instuiesc și vom vedea, cred eu, cel mai spectaculos moment din serialele de ficțiune din România, pe televizor”, a spus Anghel Damian pentru Știrile Pro TV.

Întrebat cine se alătură distribuției, scenaristul a spus: „O actriță extraordinară pe care mulți telespectatori s-ar putea să o știe deja. Anca Dinicu, pe numele ei, este un personaj nou cu valențe comice într-un univers atât de întunecat al răzbunării cum este cel din «Vlad». Este nevoie din când în când și de un zâmbet. Personajul ei aduce un nou plot în serial, unul comic, pe care eu mizez foarte tare”.

Anghel Damian a recunoscut că vor mai apărea și alte personaje noi.

„Apar în acest ultim sezon. Fiind ultimul sezon am zis că e nevoie să reechilibrăm puțin balanța și fiecare personaj principal din serial va cunoaște un personaj nou care îl va ajuta într-un fel sau altul să-și ducă la bun final misiunea. Vor mai apărea cel puțin patru personaje importante care vor fi până la finalul serialului”, a mai povestit el pentru Știrile Pro TV.