Cum arată fiul celebrei Sofia Vergara. A „furat” din frumusețea mamei

Cum arată fiul celebrei Sofia Vergara. A „furat” din frumusețea mamei
FOTO: Hepta.ro

Frumusețea fotomodelului Sofia Vergara a făcut ravagii ani la rând și încă mai pune pe jar inimile bărbaților. Model și actriță columbiano-americană, Vergara este cunoscută de pe podiumurile de modă, dar mai ales din serialul „Modern Family”. Puțini sunt însă cei care știu cât de bine îi seamănă, acum, la 27 de ani, fiul ei Manolo Gonzalez Vergara.

Pentru rolul Gloriei din producția ABC „Modern Family”, Sofia Vergara a fost nominalizată la premiul „Primetime Emmy” și la „Globurile de aur” și este și una dintre cele mai bine plătite actrițe. Pe lângă cariera impresionantă, vedeta se mândrește și cu un fiu pe măsură. Manolo nu numai că i-a moștenit frumusețea, dar a reuși să o urmeze și în carieră, căci și el este tot actor.

Cine este Manolo, fiul Sofiei Vergara

Vergara l-a născut pe tânărul de 27 de ani la vremea la care ea avea doar 19 ani și l-a crescu ca mamă singură. Frumoasa actriță a avut la acea vreme o pasiune adolescentină și o idilă specifică vârstei cu Jose Luis Gonzalez. Cei doi s-au căsătorit pe vremea când fotomodelul avea doar 18 ani, însă iubirea adolescentină nu a ținut până la adânci bătrâneți, așa că pereche s-a separat doi ani mai târziu, scrie Opragmah.com. Chiar și așa Vergara și iubirea ei din liceu, Luis, au rămas amici, de dragul băiatului lor.

„Eram foarte tânără atunci când am divorțat de tată lui, așa că am făcut tot posibilul să îl cresc și să îl educ singură, bine, în calitate de mamă singură”, povestea în trecut actrița, potrivit sursei citate anterior.

Cu o frumusețe greu de trecut cu vederea, Manolo nu avea cum să nu îi urmeze și drumul mamei sale și este fotomobel. Totuși, dacă acum este cotat ca un model de succes, debutul neoficial în fața camerei a avut loc la o vârstă foarte fragedă. Manolo a pozat, în anii 90 alături de mama lui într-un showooting pentru o cunoscută publicație din Statele Unite.

Debutul oficial în industria de modele a avut loc în 2014, când a pozat pentru Paper Magazine, într-un proiect inspirat dintr-unul din filmele regizate de către Medro Almodovar.

În fața camerelor de filmat, Manolo a pășit pentru prima oară tot alături de mama lui, de această dată fiind vorba despre un rol secundar, de DJ în pelicula „Hot Pursuit” din 2015. Cariera de actor este încă la început, însă modelul Sofia Vergara pare a fi o mamă ce îl încurajează în mod constant, iar cu frumuseșea și talentul moștenit este puțin probabil să nu mai auzim de el.

So happymanologonzalezvergara #Emersongraduationweekend

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Manolo nu este singurul „fiu” al Sofiei Vergara

Frumosul actor a adoptat un câteț, în urmă cu câțiva ani. Patrupedul se afla într-o stare critică de sănătate așa că fiul actriței a decis că îl salveze. Astfel, familia Sofiei Vergara s-a mărit cu încă un membru, Baguette.

În 2018, când micuțul chihuahua a devenit membrul familiei, Sofia Vergara ar fi ținut chiar și o petrecere pentru noul patruped, cu ceai și prăjituri inscripționate cu numele lui, scrie sursa citată anterior. „Mamei mele nu îi plăceau deloc câțeii, până la 20 de ani am visat să am un cățel, dar nu am putut niciodată pentru că ei pur și simplu nu îi plăceau. Însă, după ce l-am adoptat pe el a devenit dintr-o dată obsedată”, povestea fiul Sofiei Vergara în urmă cu mai mult timp.

I only bought these pants because I want to match my dog.

A post shared by Manolo Gonzalez Vergara (@manologonzalezvergara) on