Toma Alexandru, invitat special la iUmor: „O inteligență extraordinară”

Toma Alexandru, invitat special la iUmor: „O inteligență extraordinară”
Florin Dumitrescu, în juriul de la iUmor / Foto: captură YouTube / iUmor

La ediția de duminică seară a emisiunii iUmor va veni un invitat special, mult așteptat de juriu și public. Comediantul a fost caracterizat de către Mihai Bendeac ca fiind inteligent și, pe alocuri, ireverențios.

Toma Alexandru a avut mai multe numere spectaculoase pe scena Iumor și este unul dintre co-founderii Comics Club, un club de comedie din București cu specatcole de stand-up comedy și improvizație.

Toma Alexandru, invitat special la Iumor

Invitatul special al ediției de duminică a fost caracterizat de juratul Florin Dumitrescu ca fiind „cel mai deștept din stand-up”. Tânărul este actor, comic de stand-up și desenator, iar deviza acestuia este că educația poate face schimbări, ceea ce și practică, sub formă de entertainment.

Numerele sale de stand-up au făcut să râdă nenumărați spectatori, iar printre acestea se numără „Cum să împarți mașina cu o femeie”, „Femei VS Fotbal”, „Doctor VS Dentiști”. Pe scena iUmor a venit de mai multe ori, unul dintre cele mai recente numere având în atenție curierii și livrările.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Antena1 (@antena1_oficial)

„Această combinație ciudată între un tip destul de ireverențios în anumite momente, dar în același timp dublat de o inteligență extraordinară a unui tip «tocilar», a creat un număr foarte bun”, a declarat Mihai Bendeac la sfârșitul numărului de stand-up.

Un nou jurat săptămânal

Antena 1 a decis să facă o serie de schimbări la iUmor, iar în fiecare săptămână, la masa juraților se va așeza o nouă vedetă. Săptămâna aceasta, juratul surpriză va fi Florin Dumitrescu, jurat în show-ul Chefi la cuțite.

Un invitat special îl va surprinde plăcut pe bucătarul de la Antena 1, iar momentul va stârni hohote de râs în platoul show-ului. Acesta este comediatul Toma Alexandru. Cheful va juriza și nota momentele și reprezentațiile de pe scena iUmor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:57 - Imagini de groază din Iran: Un polițist, lovit violent cu picioarele de mai mulți protestatari (video)
07:38 - Momentul în care militarii din Azerbaidjan împușcă fără milă un grup de soldați armeni, luați prizonieri (video)
07:18 - Volodimir Zelenski anunţă eliberarea a două localităţi din regiunea Herson
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”