Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, este internat la Spitalul Matei Balș. Se numără printre vedetele infectate cu COVID-19

Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, este internat la Spitalul Matei Balș. Se numără printre vedetele infectate cu COVID-19
Sursa Foto: realitatea.net

Toto, fiul analistului sportiv Ilie Dumitrescu, este internat la spitalul Matei Balș din Capitală, după ce testele au confirmat că este infectat cu noul coronavirus.Actorul în vârstă de 24de ani a participat la filmările show-ului Te cunosc de undeva.
Înainte de a începe producția emisiunii, tânărul s-a declaratbucuros că va lua parte la un proiect atât de frumos și că va colabora cu marii artiști români.

Cine este Toto Dumitrescu

Toto este fiul din primul mariaj al sportivului Ilie Dumitrescu, cu o fostă prezentatoare tv și model,Letiția Badea.Ela studiat actoria la o Universitate din Marea Britanie și este deja un actor cunosc pe scena teatrului românesc,dar și din filme româneți, precum Hackerville,Un pas în urma serafimilor, Palatul Pionierilorși Love by Design.

Filmările la emisiunea ‘Te cunosc de undeva’, sistate

Antena 1 a suspendat filmările la emisiunea ‘Te cunosc de undeva’ după ce mai mulți membri artiști au fost confirmați cu noul coronavirus. Primul care s-a simțit rău a fost cântărețul Marcel Pavel. El a fost dus cu izoleta și internat, miercuri seară, la Institutul ‘Matei Balș’ din Capitală. Ulterior, joi, au fost diagnosticați cu Covid-19 și alți doi membrii ai emisiune, respectiv Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu, de la trupa Alb și Negru. O altă vedetă infectată este cunoscuta actriția Adriana Trandafir, potrivit informațiilor stiripesurse.ro. Aurelian Temișan și Andreea Bălan sunt și ei suspecți, însă nu se știe dacă au primit, momentan, confirmarea de la medici la testele pe care le-au făcut.

Toți lucrează la aceeași emisiune, ”Te cunosc de undeva”, iar numărul total a celor confirmați cu coronavirus a ajuns, deocamdată, la 10. Pe lângă vedetele menționate, și alți angajați ai televiziunii au coronavirus, fiind vorba despre cameramani și oameni de la montaj.

„Filmarile pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate masurile impuse de lege pentru stoparea raspandirii virusului SARS-CoV2 si siguranta angajatilor si a colaboratorilor. A fost realizata o ancheta epidemiologica, au fost testate si trimise in izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmarile pentru Te cunosc de undeva! urmeaza a fi realuate dupa perioada de carantinare.

In ceea ce priveste informatiile vehiculate cu privire la Antena Stars, mentionam faptul ca emisia postului continua la fel ca si pana acum. Au fost luate si in acest caz toate masurile de dezinfectie, distantare si protectie, pentru ca productiile sa se poata desfasura in continuare in conditii de siguranta”, se arata în comunicatul transmis de Antena 1.