Toto Dumitrescu, trimis în judecată. Ce acuzații i se aduc fiului fostului fotbalist Ilie Dumitrescu

Toto Dumitrescu, trimis în judecată. Ce acuzații i se aduc fiului fostului fotbalist Ilie Dumitrescu

Toto Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, a fost trimis în judecată, în stare de libertate, în dosarul în care este cercetat pentru conducere sub influența drogurilor.

În septembrie 2020, tânărul actor  a fost tras pe dreapta de Poliția Capitalei și testat ppentru substanțe interzise. Rezultatul a ieșit pozitiv la două substanțe, cocaină și cannabis. Ca atare, Toto a fost dus la INML (Institutul Național de Medicină Legală), apoi i s-a întocmit dosar penal.

Între timp, el ar fi încercat să convingă autoritățile că nu ar fi fost drogat și că, de fapt, aparatul a dat eroare, susține evz.ro.

Toto ar fi încercat să scape de acuzații reclamând o presupusă lipsă de legalitate a sesizării instanței, a administrării probelor și a efectuării actelor de către procurori.

Totuși, rezultatele i-au determinat pe procurori să-l trimită în judecată, în stare de libertate.

„Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 8017/P/2020 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti privind pe inculpatul Dumitrescu – Badea Ilie, trimis în judecată, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prev. de art. 336 alin. 2 C.p., a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. 

Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Dumitrescu – Badea Ilie. În temeiul art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă pe inculpatul la plata sumei de 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat”, este decizia judecătorilor, conform sursei citate.

Ultima oră
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)