Totul despre relatia tumultuoasa dintre What’s Up si Alice Badea. Iubirea lor e mare, iar certurile violente

Alice Badea și What’s Up trăiesc ofrumoasă poveste de iubire, dar tumultoasăde aproape doi ani. Cei doi s-au apropiat la puțînă vreme după ce cântărețul s-a despărțit de fosta soție și au rămas împreună în ciuda faptului că au o realție tumultoasă.

Cum s-au cunoscut Alice Badea și What’s Up

Pe Alice și pe Marius Ivancea, așa cum se îl cheamă pe cântăreț în buletin, îi apropie pasiunea pentru muzică. Blondina de 34 de anieste violonistă şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti. Tot muzică a fost și cea care i-a adus împreună chiar dacă situația a părut puțîn ciudată inițial. Ei s-au datorită Siminei Costea, care a adus-o pe Aliceîn echipă.

“Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urmă”, au declarat apropiați de-ai artistului, potrivit sursei citată mai sus.

Alice a colaborat cu cei mai mari artişti din România, printre ei numărându-se Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deeyays şi JO.

What’s Up s-a îndrăgostit lulea. Ce declara la începutul relației

După 9 ani de relație și trei de căsnicie, What’s UP și-a dat seama că lucrurile nu mai pot continuă așa. Când a văzut-o pe Alice pentru prima datăși-a dat seama că și-a întâlnit sufletul pereche și trebuie să o urmeze.

„De peste 2 luni şi jumătate am terminat o relație de 9 ani și de o lună simt că mi-am găsit jumătatea. #niciodatănu e prea devreme să te indragostești. M-am despărțit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună, iar acum sunt îndrăgostit și da, nu mă așteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este că sunt bine și viața merge înainte”, a declarat el la începutul relației cu Alice.


Ce s-a întâmplat în seară când Alice Badea a sunat la 112

Noaptea de 9 decembrie 2019 va rămânme în amintirea celor doi că cea mai tumultoasă. După un scandal mostru în cuplu, Alice a sunat la 112, iar când eli-a văzut pe polițișts-a înfuriat și mai mult, astfel că, ulterior, el a fost încătușat și dus la secție.

Un poliţist a confirmat că Alice Badea a făcut apelul la numărul unic de urgență, însă violonistă anegat acest lucru, dar și faptul căWhat’s Up a fost agresiv fizic, însă a recunoscut faptul că la domiciliul ei a existat o ceartă aprinsă.