Unde locuieşte acum, în România, ucraineanca Yulia, ajutată cu 200 de lei într-o benzinărie. Mamă a 4 copii, ea a transmis un nou mesaj pentru ţara noastră

Yulia este antrenoare de fitness. Sursa foto: Foto Yulia Chernitskaya

Yulia Chernitskaya (36 ani), ucraineanca ajutată cu 200 lei de un român într-o benzinărie din ţara noastră, s-a stabilit, deocamdată, la noi. Ea locuieşte alături de cei 4 copii ai ei într-un hotel din Bucureşti.

Originară din Odesa, Yulia este antrenoare de fitness și, în momentul începerii invaziei ruse în Ucraina, se afla la Kiev. Aceasta s-a refugiat în București, alături de cele patru fetițe ale sale, și rămâne uimită pe zi ce trece de altruismul românilor.

Cum arată profesoara de fitness din Ucraina, în Galeria Foto.

Yulia Chernitskaya
Yulia Chernitskaya are 4 fiice

Le-a mulţumit românilor că sunt săritori

Alături de o fotografie în care apare ținând în mâini două bancnote de 100 de lei, Yulia Chernitskaya a povestit în urmă cu câteva zile că a primit banii, într-o benzinărie, de la un bărbat în vârstă, care s-a oferit să o ajute în momentul în care i-a văzut numărul de înmatriculare. Impresionată până la lacrimi, ucraineanca a hotărât să rămână în țara noastră.

Încă o dată, refugiata ucraineancă a fost ajutată de un român, pe care l-a întâlnit în liftul de la hotel.

Azi dimineață am întâlnit o persoană minunată în lift, care m-a văzut în presa locală și mi-a spus că ajută ucrainenii prin asociația sa.

Vă mulțumesc! Lumea este foarte mică și omenia trebuie păstrată mereu, indiferent de statutul social și situația financiară. Toți românii sunt foarte săritori! Mulțumesc tuturor”, a mai scris Yulia Chernitskaya pe contul său de Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe