Val de infectări cu coronavirus la Antena 1: Celebra cântăreață Ami, anunț de ultimă oră, după ce a filmat alături de Marcel Pavel și Ozana Barabancea

Val de infectări cu coronavirus la Antena 1: Celebra cântăreață Ami, anunț de ultimă oră, după ce a filmat alături de Marcel Pavel și Ozana Barabancea

După un val de infectări cu COVID-19 care a lovit din plin vedetele Antenei 1, iată că apar și vești bune. Celebra cântăreață Ami, deșia fost prezentă la filmări alături de Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu, nu este infectată cu VOVID-19,a șa cum indică rezultatele testelor.

În prezent artista se află preventiv în izolare la domiciliu. Imediat după ce a aflat rezultatele testelor, vedeta a ținut să precizeze că se gândește în aceste momente la colegii ei și le transmite toată energia pozitivă, fiind nerăbdătoare să înceapă din nou filmările.

„Prietenul meu de izolare pentru următoarea săptămână în care trebuie să stăm cuminți în casă, așa cum ni s-a comunicat. Din fericire, testul meu Covid-19 a ieșit negativ. Însă, gândul meu este alături de colegii mei de la Te cunosc de undeva care au fost testati pozitiv. Le trimit toată energia mea pozitivă și abia aștept să ne revedem sănătoși și bucuroși ca să ne putem continua filmările pentru noul sezon TCDU! Pupici de la mine si Bobo”, a transmis Ami pe rețelele de socializare.

Printre vedetele emisiunilor mondene de la Antena 1, care și-au făcut testele, rezultatele fiind negative se regăsesc: Jojo, Tavi Clonda, Monica Anghel, Cosmin Seleși și Andreea Bălan.

Ultima oră