5 Vedete care poartă numele de Constantin și Elena. Iată cine își sărbătorește astăzi onomastica (GALERIE FOTO)

FOTO: Instagram: Elena Ghoerghe

Aproape două milioane de români își serbează onomastica în data de 21 mai. Printre aceștia se numără și artiști cunoscuți din țara noastră sau prezentatori de televiziune, iar mesajele și urările nu au întârziat să apară pe conturile lor de socializare. Vedetele care își serbează onomastică de Sfinții Constantin și Elena s-ar putea să te surprindă, mai ales pentru că sunt câteva despre care sigur nu știai că au un prenume de sfânt.

Potrivit datelor din 2019, în România sunt aproape 2 milioane de persoane care își serbează astăzi ziua. Dintre acestea sunt 1. 160. 116 de femei botează Elena sau cu alte prenume derivate și 640. 518 de bărbați botezațti Constantin sau cu alte prenume.

Vedeta care poartă numele de Constantin sau Elena

Printre vedetele de la noi, care poartă numele unuia dintre Sfinții sărbătoriți astăzi se numără Elena Gheorghe și artisa Ellie White, dar și prezentatori de televiziune care au ținut acest detaliu departe de ochii și urechile curioșilor, pentru mai mult timp.

Cine își serbează astăzi onomastica:

La mulți ani, Adela Popescu!

Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” este una dintre fericitele purtătoare ale prenumelui de sfânt. Frumoasa blondă a postat pe Instagram un mesaj în care le arată fanilor buchetul de flori pe care l-a primit de ziua ei. La rândul său, soția lui Radu Vâlcan le transmite tuturor internauților din comunitatea ei de pe Instagram „La mulți ani!”.

La mulți ani, Elena Gheorghe!

Despre ziua onomastică a Elenei Gheorghe știe cu siguranță toată țară. Artista este una dintre cântărețele de la noi care a ales să se prezinte pe scenă cu același prenume ca în viața în reală, iar fanii i-au transmis sute de felicitări și urări virtuale cu această ocazie.

La rândul său, frumoasa roșcată a dorit să le mulțumească tuturor, cu un mesaj emoționant pe care l-a postat pe Instagram. Se pare că astăzi nu este doar aniversarea cântăreței, ci și a micuței sale Elena: „Mulțumim din inimă pentru toate mesajele pline iubire și de energie pozitivă! Vă iubim! Semnat 2 Elene”, a scris artista pe contul personal de Instagram.

La mulți ani, Inna!

Artista este mereu discretă când vine vorba despre viața sa persoanlă, însă nu puteam să uităm că astăzi își serbează onomastica. Pe numele real Elena Alexandra Apostoleanu, Inna a postat pe story în Instagram câteva mesaje și urări pe care l-a primit de la prieteni.

La mulți ani, Ellie White!

Deși ultima perioadă nu a fost una prea veselă pentru fosta solistă a trupei DJ Project, Ellie White este fericită astăzi când își aniversează onomastica. Pe numele său real Elena, vedeta a transmit gânduri bune și mesaje de mulțumire într-un videoclip postar pe instastory.

La mulți ani, Cătălin Măruță!

Prezentatorul de Pro TV își sărbătorește onomastica de Sfinții Împărați Constantin și Elena, fiind așa cum o spune și el, singur zi din an în care îi se spune Costică. „Azi și doar azi răspund și dacă mă strigați Costică! Mulțumesc pentru urări, pentru gânduri, pentru îmbrățișările virtuale! Să avem toți o zi frumoasă! Vă pup!”, a scris Cătălin Măruță pe contul oficial de Instagram, unde fanii internauți i-au transmise sute de felicitări și urări virtuale.

Vedetele care își serbează onomastica cu ocazia Sfinților Împărați Constantin și Elena au transmis la rândul urări pvirtuale pentru sărăbătoriții zilei. Cele mai frumoase de Constantin și Elena pot înfrumuseța ziua celor dragi, mai ales când urările vin din suflet.

Ultima oră
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!
20:49 - Florin Cîțu răspunde contestatarilor: „Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă” (VIDEO)
20:39 - Florin Cîțu: PNRR a fost aprobat. Până la finalul anului va veni primul avans / Ursula von der Leyen, vizită în România pe 27 septembrie (VIDEO)
20:15 - Cristian Boureanu, implicat într-un accident în centrul Bucureștiului (FOTO)
20:03 - City Insurance a rămas fără autorizație de funcționare. Poziția oficială a ASF
19:58 - Ionel Dancă: Ludovic Orban câștigă! În pofida presiunilor și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute, moțiunea sa a obținut votul de susținere a 20 de filiale PNL
19:42 - Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia
19:22 - Asztalos Csaba (CNCD): Certificatul verde COVID în sine nu are elemente de discriminare, dar e important ca aceste restricții, în intepretarea mea, să fie adoptate prin lege, nu prin acte administrative (VIDEO)
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)