Vlăduța Lupău va deveni mamă peste câteva zile / Cum a ales vedeta să nască

Vlăduța Lupău va deveni mamă peste câteva zile / Cum a ales vedeta să nască
Foto: Instagram

Vlăduța Lupău va deveni mamă la începutul acestei luni, iar pregătirile sunt în toi la Cluj Napoca, acolo unde aceasta va aduce pe lume primul copil.

Artista este pe ultima sută de metri cu sarcina, urmând ca zilele viitoare să îl nască pe băiețelul ei, iar înainte de marele eveniment aceasta a oferit câteva detalii despre naștere.

Și soțul artistei, fostul portar al campioanei CFR Cluj, Adi Rus, pune la punct ultimele detalii, notează spynews.ro.

Vlăduța Lupău, pregătită să devină mamă pentru prima dată

Îndrăgita artistă este pregătită să aducă pe lume primul copil și a dezvăluit comunității sale de pe Instagram modul în care a ales să aibă loc nașterea, precum și numărul de camere pregătite pentru cel mic.

Vlăduța Lupău a anunțat că își dorește să nască natural, însă dacă echipa medicală va considera la momentul potrivit că bebelușul nu este în siguranța, va opta negreșit pentru cezariană.

„Vreau să încerc natural … însă dacă nu se va putea sau la cel mai mic sfat al doctorilor trec pe cezariană. Important e să fie bebelușul bine … și bineînțeles și mama. Vedem”, a scris artista pe Instagram.

Trei camere pentru băiețelul Vlăduței Lupău

Cu doar câteva zile înainte de naștere, Vlăduța Lupău este în continuare foarte activă. Chiar dacă nu a mai participat la evenimente de la începutul lunii iulie, aceasta a fost prezentă aproape zilnic pe șantier, la noua sa casă. Totul este în linie dreaptă pentru ca artista, soțul ei și băiețelul să se mute acolo, așa că a împărtășit fanilor și numărul de camere pe care cel mic îl va avea.

Bebelușul Vlăduței are deja trei camere pregătite: prima la casa în care se vor muta în viitorul apropiat, a doua la apartamentul unde locuiesc în prezent și încă una la bunici.

Urmăriți B1TV.ro și pe