Vrei să fii cerută în căsătorie? Cum să-l faci să-ţi dea inelul, în funcţie de zodia lui

Vrei să fii cerută în căsătorie? Cum să-l faci să-ţi dea inelul, în funcţie de zodia lui

Te afli de mult timp într-o relaţie, dar clipa magică a nunţii se lasă îndelung aşteptată? Iubitul tău ezită să te ceară de soţie? Crezi că acel moment nu va mai veni niciodată? Sau că partenerul tău are dubii dacă tu eşti jumătatea lui? Nu dispera, pentru toate acestea există soluţii.

Horoscop Mihai Voropchievici: Furtună în Univers! Șase planete RETROGRADE ne dau viaţa peste cap

Din fericire, există modalități prin care să-ţi convingi partenerul să o facă. Doar verifică zodia în care s află!

Berbec

Îl poți face să se căsătorească folosindu-te de niște intrigi nevinovate. Când el vede că are un rival, cineva care ar putea fi potențialul tău partener, atunci va începe să reacționeze mai repede! Doar spune-i ceva despre fostul tău iubit sau despre cineva care a încercat să te invite în

Taur

Taurul este un tip de „om de afaceri”. Trebuie să știe că dacă vă căsătoriți, face o afacere bună. De aceea, arată-i că ești demnă de compania sa. Nu purta haine murdare, vechi, lipicioase. În schimb, arată-i simțul practic și deciziile bune pe care le poți lua.

Gemeni

Acest tip de om probabil nu înțelege valoarea căsătoriei. El o asociază cu plictiseala și monotonia. De aceea trebuie să încerci să îl surprinzi. Evită serile plictisitoare în fața televizorului și propune-i mereu activități distractive.

Rac

Mama lui este idolul lui de neatins. El poate crede că nicio femeie nu o poate înlocui. De aceea ar trebui să o întâlnești cât mai curând posibil și să începi să îi imiți comportamentul sau cel puțin câteva dintre obiceiurile sale, cum ar fi un fel de gătit sau de a călca. Arată-i că după căsătorie va avea o viață similară (sau chiar mai bună!)

Leu

Numere norocoase pentru zodii

Este foarte greu să-i atragi atenția, totuși, cel mai bun mod de a face acest lucru este de a-i aprecia eforturile și de a-i evidenția toate calitățile. Fă-i complimente cât mai des și evită critica. De asemenea, ține cont de faptul că un Leu are nevoie de spațiu și timp pentru el din când în când.

Fecioară

Nu este un tip singuratic, asta e sigur. El și-a planificat deja viitorul cu o soție iubitoare și copii fericiți. Trebuie doar să te potrivești cu imaginea sa de familie. Cum să o faci? Încearcă să fii modestă, economică și plină de resurse.

Balanță

Acest tip de om nu știe cu adevărat ce vrea de la viață. Sunt atât de multe femei în jurul lui tot timpul și fiecare dintre ele pare atât de atractivă… Cum să-l faci să te vrea doar pe tine? Nu ai de ales decât să îl pui în fața situației. Poate ar trebui să cumperi o rochie de mireasă sub pretextul că era la reduceri.

Scorpion

Apropie-te cât mai mult de el, poate un secret comun îl va face să nu vrea să se mai îndepărteze de tine. De asemenea, amintește-i că îl placi în fiecare moment.

Săgetător

Vrei să-l convingi să rămână cu tine pentru tot restul vieții? Atunci ar trebui să călătoriți mult și să nu aveți niciodată o întâlnire în aceleași locuri. Obiectivele voastre trebuie să fie similare!

Capricorn

Atunci când decide să te prezinte familiei sale, atunci poți fi sigură că intențiile lui sunt într-adevăr serioase. Așa că profită și fii cea mai bună versiune a ta la acea întâlnire.

Vărsător

El visează la mai multă independență decât la viața de familie, de aceea ar trebui să-i spui că poate să aibă ambele lucruri în același timp! Trebuie să îl înțelegi, să îi permiți să-și întâlnească prietenii, să meargă la pub sau să aibă un hobby ciudat.

Pești

El vrea să fie un fel de Superman pentru tine, un adevărat erou! De aceea, nu ezita să îi ceri ajutorul și să îi arăți că ai nevoie de el.