A consumat sau nu Dan Barna marijuana. Răspunsul vine chiar de la senatorul de Sibiu: Cuceream o parte tânără a electoratului

A consumat sau nu Dan Barna marijuana. Răspunsul vine chiar de la senatorul de Sibiu: Cuceream o parte tânără a electoratului
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Dan Barna a fost întrebat, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” dacă a consumat vreodată canabis. Pe lângă acest subiect controversat, politicianului i s-au mai pus și întrebări precum „Vă conduce soția din umbră?”, „Ați direcționat ilegal bani europeni către firma surorii dumneavoastră?”, „Funcția de vicepremier v-a cumpărat tăcerea?”.

În emisiunea de la Kanal D, vicepremierul a răspuns vehement la întrebarea dacă a fumat vreodată marijuana. Barna, în vârstă de 45 de ani e precizat că s-ar putea da mare și chiar ar putea cuceri electoratul tânăr, dar răspunsul este negativ:

„Nu! Aș fi putut să mă dau grozav și cuceream o parte tânără a electoratului. Nu a fost cazul, nu s-a întâmplat. Nu sunt un politician progresist, dar da, vreau modernizarea societății”, a răspund Dan Barna, potrivit Libertatea.

S-ar putea legaliza căsătoriile între homosexuali

În aceeași emisiune, vicepremierul a fost întrebat dacă s-ar putea legaliza și căsătoriile între homosexuali.

„Nu este în momentul de față o inițiativă de legalizare în România a căsătoriilor între persoane de același sex. Este o dezbatere legată de un parteneriat civil, ceea ce este un instrument corect, civilizat, într-o țară europeană. Dacă tema va deveni relevantă în 20-30 de ani în societatea din România, acele generații vor putea să decidă cum vor considera. Parteneriatul civil răspunde corect necesității acestei componente de viață socială”, a declarat vicepremierul Dan Barna.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari