A primit o fotografie nud de la un bărbat necunoscut, dar a avut un răspuns genial pentru el. În scurt timp, totul a luat o turnură neașteptată (FOTO) 

A primit o fotografie nud de la un bărbat necunoscut, dar a avut un răspuns genial pentru el. În scurt timp, totul a luat o turnură neașteptată (FOTO) 
Foto: Pixabay.com

O femeie care a primit o fotografie nud de la un bărbat necunoscut a avut o replică genială pentru acesta, care l-a pus pe gânduri. În scurt timp, individul s-a panicat de-a dreptul și în final și-a șters contul de pe care trimisese poza incendiară.

Tânăra a povestit incidentul pe Twitter, iar internauții au fost surprinși de răspunsul dat bărbatului la o asemenea obrăznicie. Totul a pornit cu un nevinovat „bună”, urmat de fotografia cu părțile intime. În loc de a avea o reacție dură, femeia a pretins că este robot și i-a dat un răspuns care l-a îngrozit pe bărbat. „Răspuns automat: Am detectat transmiterea unor imagini pornografice nesolicitate cu potențial caracter de natură ilegală [cod: 36489-a], iar adresa IP a dispozitivului dumneavoastră a fost departamentului de poliție în așteptarea unei anchete. Dacă este o greșeală, răspundeți cu STOP”.

Panicat, bărbatul a trimis ca răspuns „stop” de două ori, dar mai târziu și-a șters contul total.

Internauții au felicitat-o pe femeie pentru idee, iar postarea sa a ajuns la 719.000 de likeuri. „Mi-aș fi dorit să mă gândesc și eu la asta. Total inspirată. De ce cred ei că merge asta?”, a scris o femeie. „Îmi place aceste tactici ale femeilor care luptă cu astfel de agresiuni”. „Voi copia acest text, ar putea fi util”, „Ar fi trebuit să fac și eu asta”, „Wow, a fost perfect!”, sunt doar câteva din comentarii.

Ultima oră
19:24 - Scandalul momentului în online-ul românesc. Autorul postării controversate spune că a glumit: „Femeile disponibile pentru sex să poarte un cerculeț la rever. Două cerculețe pentru sex în grup”
19:08 - Explozie a cazurilor de COVID în București. Vlad Voiculescu, după ce avertizase că lipsesc 4.000 de teste pozitive din ultimele zile: „Minunea de după congresul PNL! – 653 cazuri duminică, 2.559 luni”
19:03 - Ursula von der Leyen, despre explozia prețului la gaze: „Ceea ce vedem este un fenomen global, nu doar unul existent în Europa”
18:51 - Iohannis, nemulțumit de cifrele campaniei de vaccinare. Mesaj tăios în prezența Ursulei von der Leyen: „Dacă ne-am fi vaccinat, nu am mai fi avut restricții”
18:44 - Ursula von der Leyen anunță că România a primit undă verde din partea Comisiei privind PNRR: „Nu e finalul călătoriei. Trebuie să implementăm aceste proiecte”
18:28 - Florin Cîțu, despre PNRR: Sunt incluse 107 investiții și 64 de reforme. Până la sfârșitul anului vom primi prefinanțarea de 3,8 miliarde de euro (VIDEO)
18:25 - Klaus Iohannis, în cadrul vizitei Ursulei von der Leyen, după aprobarea PNRR: „Avem o responsabilitate uriașă, pentru a ne asigura că fondurile europene vor schimba fața României”
18:19 - Proiect de lege: Certificatul COVID, obligatoriu pentru personalul medical. În caz contrar se va suspenda contractul de muncă pentru 30 de zile
18:05 - Pfizer anunță că a început să testeze noul său medicament cu administrare orală, care ar putea preveni Covid-19
18:00 - De ce o sfătuiește Mitică Dragomir pe Simona Halep să se retragă din tenis