Adrian Năstase, atac dur la Raluca Prună: E naivă. Dânsa a ajuns să conducă Ministerul Justiției și regret acest lucru

Adrian Năstase, atac dur la Raluca Prună: E naivă. Dânsa a ajuns să conducă Ministerul Justiției și regret acest lucru
foto: irinoiucristi.blogspot.com

Adrian Năstase, fostul premier, a critică pe Raluca Prună pentru felul cum gestionează situația care se petrece în penitenciare în acest moment.

"Doamna Prună e naivă. Dânsa a ajuns să conducă Ministerul Justiției și regret acest lucru. Ceea ce spune, ceea ce afirmă, felul cum abordează lucrurile este absolut penibil. Nu înțelege nimic din ceea ce se întâmplă în această zonă. Alegerile parlamentare trebuie să fie cât mai rapid și să vină un ministru care să înțeleagă despre ce e vorba", spune Năstase la RTV, conform dcnews.ro.

Totodată, fostul premier a comentat și fuziunea UNPR-PMP.

"Totul este transformat într-o gaşcă fără mesaj şi cred că lucrurile astea se vor răzbuna. Traian Băsescu a folosit UNPR-ul pentru a-şi crea o anumită formulă de majoritate. Cei care l-au ajutat, încearcă să obţină înapoi niste avantaje şi se agaţă de PMP în speranţa de a intra în Parlament, dar distrugându-şi propriul trecut. Aşchiile care sar din partide prea mari, nu au viaţă prea lungă.”, a continuat Năstase.

Ultima oră
20:03 - City Insurance a rămas fără autorizație de funcționare. Poziția oficială a ASF
19:58 - Ionel Dancă: Ludovic Orban câștigă! În pofida presiunilor și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute, moțiunea sa a obținut votul de susținere a 20 de filiale PNL
19:42 - Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia
19:22 - Asztalos Csaba (CNCD): Certificatul verde COVID în sine nu are elemente de discriminare, dar e important ca aceste restricții, în intepretarea mea, să fie adoptate prin lege, nu prin acte administrative (VIDEO)
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)
18:05 - Probleme la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Anunțul Nuclearelectrica
18:03 - Guvernul a aprobat lista restricțiilor pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19 / Certificatul verde, obligatoriu la spectacole, cinema, nunți, botezuri dacă incidența sare de 3 la mie
17:47 - Primul oraş din România care revine în scenariul roșu din cauza infectărilor cu coronavirus