Alexandru Kocsis (PNL): În mai multe sondaje referitoare la cine are cele mai multe șanse să câștige congresul, Orban îi surclasa pe ceilalți cu de două ori scorul. Al doilea clasat nici măcar nu era Cîțu, era Boc (VIDEO)

Alexandru Kocsis (PNL): În mai multe sondaje referitoare la cine are cele mai multe șanse să câștige congresul, Orban îi surclasa pe ceilalți cu de două ori scorul. Al doilea clasat nici măcar nu era Cîțu, era Boc (VIDEO)
Foto: Alexandru Kocsis / Facebook

Alexandru Kocsis, deputat PNL de Iași și susținător al lui Ludovic Orban în cursa pentru șefia partidului, a declarat joi, pentru B1 TV, că sondajele îl dau pe Orban favorit în această competiție. Kocsis a mai spus că unele sondaje au arătat că „Orban îi surclasa pe ceilalți cu de două ori scorul”, iar „al doilea clasat nici măcar nu era Cîțu, era Boc”.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir pe B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Alexandru Kocsis susține că sondajele îl dau favorit pe Ludovic Orban

În replică la aluziile prim-vicepreședintelui PNL Rareș Bogdan, conform căruia Ludovic Orban nu are mai pe nimeni dintre figurile marcante ale partidului de partea sa, Alexandru Kocsis a declarat: „Nu votează vedetele sau starurile la congresul nostru, votează 5.000 de delegați. Foarte puține sunt persoane cu o mare notorietate și cu o mare expunere publică. Iar la baza partidului s-au făcut mai multe sondaje de opinie, inclusiv în spațiul public, referitoare la cine are cele mai multe șanse să câștige congresul PNL și Orban îi surclasa pe ceilalți cu de două ori scorul. Al doilea clasat nici măcar nu era Cîțu, era Boc”.

Despre moțiunea prezentată astăzi de Ludovic Orban, Alexandru Kocsis a afirmat: „Echipa dl Orban și viziunea lui Orban e aceeași din 2017, e o continuare a moțiunii Forța Dreptei. Atunci a propus o moțiune prin care dorea să facă din PNL cel mai puternic partid de dreapta din România, ceea ce s-a și întâmplat, și acum e continuarea acelei moțiuni. Aceea era deja pusă pe un curent liberal-conservator, avea aceleași ancore în valorile poporului român, care și azi sunt majoritare. Sincer, n-o să vedeți o schimbare mare la nivel ideologic între cele două moțiuni. Deci a rămas consecvent”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
12:49 - Liz Truss, ministrul britanic de Externe: Moldova trebuie echipată „conform standardului NATO” / „Putin a fost clar cu privire la ambițiile sale de a crea o Rusie mai mare”
12:24 - Președintele ANAF, despre profesorii care dau meditații: „Nu cred că o să pornim în curând controale” / „Este un fenomen care se practică de mulţi ani”
12:00 - Olaf Scholz, criticat de fostul secretar general al NATO pentru abordarea față de războiul din Ucraina: „Germania este reticentă în a livra arme grele și a impune sancțiuni”
11:44 - Marcel Ciolacu: „Creșterea economică din primul trimestru nu se regăsește în buzunarele românilor” / „Guvernul trebuie să vină cu anumite măsuri”
11:20 - Sorin Grindeanu, despre podul de la Brăila: „Sperăm ca în decembrie să putem să dăm în circulație acest pod. Eu sunt optimist”
10:48 - Rusia a întrerupt livrările de gaze către Finlanda, însă compania publică finlandeză anunță că își va continua activitatea „în mod normal”
10:38 - Trafic intens către litoral și Valea Prahovei. S-au format coloane de mașini pe Autostrada Soarelui
10:12 - Mario Fresh a povestit cum a fost la prima întâlnire cu părinții Alexiei Eram: „Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl”
09:52 - Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „O să vă ținem la curent. Timpurile festive sunt aproape”
09:33 - OMS: 80 de cazuri de variola maimuței confirmate în 11 țări și 50 de suspiciuni. Experții avertizează asupra riscului de răspândire a virusului