Alina Gorghiu: Infrastructura – marele eşec al guvernării PSD

Alina Gorghiu: Infrastructura - marele eşec al guvernării PSD

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a spus că cel mai mare eșec al guvernării PSD este infrastructura, precizând că românii îi semnalează tot mai multe probleme legate de infrastructură.

Gorghiu mai spune că pe lista  proiectelor PNL de guvernare se va afla, cu siguranță, găsirea unei soluţii pentru construirea nodului rutier de legătură între Cugir şi autostrada Sibiu – Orăștie.

„În orice judeţ al ţării aş merge, primele probleme pe care oamenii mi le semnalează sunt cele referitoare la infrastructură – marele eşec al guvernării PSD.

În imagine puteţi vedea locul unde – în ciuda promisiunilor repetate – nu se va construi nodul rutier de legătură între Cugir şi autostrada Sibiu – Orăștie. Accesul rapid la autostradă ar ajuta agenţii economici şi ar stimula dezvoltarea zonei. De aceea, cred că e obligatoriu să se găsească o soluţie pentru construirea nodului rutier pentru Cugir şi acesta va fi cu siguranţă pe lista proiectelor PNL când vom fi la guvernare”, a scris, duminică, Gorghiu pe Facebook.