Alina Gorghiu: Probabil că Victor Ponta se laudă cu acuzațiile de corupție în fața prietenilor, precum rapperii americani

Alina Gorghiu: Probabil că Victor Ponta se laudă cu acuzațiile de corupție în fața prietenilor, precum rapperii americani
Foto: eskape.ro

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a scris, vineri, pe pagina de Facebook, că a incercat să ignore tentativele de victimizare ale premierului Victor Ponta și că s-a așteptat la o minimă decență din partea acestuia.

Mai mult de atât, aceasta este de părere că Ponta se laudă cu acuzațiile de corupție care îi sunt aduse, comparându-l pe premier cu „rapperii americani”.

„Am încercat să ignor tentativele de victimizare politică ale lui Victor Ponta, pentru că m-am așteptat de la un demnitar, chiar și de la domnia sa, la o minimă decență. Orice are un final.

De fiecare dată când dl Victor Ponta va afirma că nu înțelege de ce i se cere demisia din funcția de Prim-ministru al Guvernului României, îi voi reaminti calitatea sa în raport cu justiția.

Dl Victor Ponta este, în acest moment, inculpat pentru comiterea următoarelor infracțiuni: fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată, spălarea banilor.

Față de aceste fapte i s-a pus sechestru asupra unor bunuri, pentru recuperarea prejudiciului.

Probabil că domnia sa se laudă cu aceste acuzații în fața prietenilor și i se par, precum rapper-ilor americani, un motiv de mândrie.

Pentru omologii săi europeni și pentru cetățenii români care nu au probleme cu justiția este doar un inculpat cu funcție în statul român”, a scris Alina Gorghiu pe site-ul de socializare.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)