Ambasada Suediei, postare cu un culturist în replică la meme-urile cu mușchii președintelui Iohannis

Ambasada Suediei, postare cu un culturist în replică la meme-urile cu mușchii președintelui Iohannis

Ambasada Suediei la București a publicat o nouă postare amuzantă, în contextul imaginilor virale cu președintele Iohannis, surprins în timp ce este vaccinat împotriva COVID-19. Mai multe postări cu bicepșii pe care președintele Klaus Iohannis i-a expus cu ocazia vacinării au devenit virale.

Astfel, ambasada a postat pe pagina de Facebook imaginea unui culturist care face exerciții, însoțită de textul ”Viking fitness – arm at 14 weeks workout” (Fitness viking – brațul după 14 săptămâni de exerciții”.

Vaccinul împotriva COVID-19 este sigur și eficient, a declarat Președintele României,Klaus Iohannis, vineri, la SpitalulUniversitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, undei-a fost administrată prima doză de ser. Cu această ocazie, șeful statului a recomandat cetățenilor vaccinarea, despre care spune că, alături de respectarea măsurilor de restricție, reprezintă drumul către ieșirea din pandemie.

PreședinteleKlaus Iohannis, prima declarație după ce a fost vaccinat anti-COVID-19

„Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă. Nu doare. Vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinareaîmpreună cu respectarea măsurilor de restricțiene vor scoate din pandemie. Vă mulțumesc! Vă doresc multă sănătate!”, a declarat șeful statului.

La momentul în care a făcut anunțul că se va vaccina anti-COVID-19 în 15 ianuarie, președinteleKlaus Iohannisa explicat că nici el, dar nici premierul– caresâmbătă va fi la rândul său vaccinat cu prima doză– nu au dorit să se bage în față.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”