Amenințări în Parlament. Deputatul AUR Dumitru Focşa, către Alfred Simonis: „Valutistule, nesimțitule! Vezi să nu te pocnesc acum!” (VIDEO)

Amenințări în Parlament. Deputatul AUR Dumitru Focşa, către Alfred Simonis: „Valutistule, nesimțitule! Vezi să nu te pocnesc acum!” (VIDEO)
Jigniri și amenințări cu bătaia în Parlamentul României. Deputatul AUR Dumitru Focşa l-a înjurat și amenințat pe Alfred Simonis, liderul grupului PSD de la Camera Deputaților, după ce o lege propusă de partidul său a fost respinsă la vot. Dumitru Focşa (AUR), ieșire nervoasă Scandalul a izbucit pe holurile Parlamentului după ce deputații au respins un proiect depus de AUR privind suveranitatea național. Cei de la AUR au pus la îndoială corectitudinea modului în care a fost contabilizat votul. Dumitru Focşa l-a acuzat pe Alfed Simonis că i-a vorbit urât, apoi l-a amenințat cu bătaia: „Băi, nesimţitule, valutistule, cum vorbeşti cu noi”. „Valutistă e mă-ta, porcule!”, i-a replicat Simonis. Focșa s-a enervat mai tare apoi și l-a amenințat pe social-democrat: „Băi valutistule, nesimțitule! Vezi să nu te pocnesc acum!”. Alfred Simonis: „Dispari de aici!”. Schimbul de replici aici, de la minutul 1.38.00: Deputatul AUR a recunoscut apoi în fața presei că l-a amenințat pe colegul de la PSD: „Da, i-am spus: te calc în picioare. Nu o aduci pe mama în discuţie. Eşti om politic. Mama e decedată de doi ani”. Ulterior, Alfred Simonis a fost luat la rost de mai mulți susținători AUR ce au fost lăsați să intre în Parlament. Amintim că, anul trecut, deputatul AUR Dan Tănasă a fost pe punctul de a-l lua la bătaie pe deputatul USR Silviu Dehelean.

Jigniri și amenințări cu bătaia în Parlamentul României. Deputatul AUR Dumitru Focşa l-a înjurat și amenințat pe Alfred Simonis, liderul grupului PSD de la Camera Deputaților, după ce o lege propusă de partidul său a fost respinsă la vot.

Dumitru Focşa (AUR), ieșire nervoasă

Scandalul a izbucit pe holurile Parlamentului după ce deputații au respins un proiect depus de AUR privind suveranitatea național. Cei de la AUR au pus la îndoială corectitudinea modului în care a fost contabilizat votul.

Dumitru Focşa l-a acuzat pe Alfed Simonis că i-a vorbit urât, apoi l-a amenințat cu bătaia: „Băi, nesimţitule, valutistule, cum vorbeşti cu noi”.

„Valutistă e mă-ta, porcule!”, i-a replicat Simonis.

Focșa s-a enervat mai tare apoi și l-a amenințat pe social-democrat: „Băi valutistule, nesimțitule! Vezi să nu te pocnesc acum!”.

Alfred Simonis: „Dispari de aici!”.

Schimbul de replici aici, de la minutul 1.38.00:

Focșa, către jurnaliști: „Da, i-am spus: te calc în picioare”

Deputatul AUR a recunoscut apoi în fața presei că l-a amenințat pe colegul de la PSD: „Da, i-am spus: te calc în picioare. Nu o aduci pe mama în discuţie. Eşti om politic. Mama e decedată de doi ani”.

Ulterior, Alfred Simonis a fost luat la rost de mai mulți susținători AUR ce au fost lăsați să intre în Parlament.

Amintim că, anul trecut, deputatul AUR Dan Tănasă a fost pe punctul de a-l lua la bătaie pe deputatul USR Silviu Dehelean.

Urmăriți B1TV.ro și pe