Anastase îi răspunde lui Ponta: Nu e interesat de pensionari. Își petrece vacanțele pe banii lor, împreună cu bona filipineză

Anastase îi răspunde lui Ponta: Nu e interesat de pensionari. Își petrece vacanțele pe banii lor, împreună cu bona filipineză

Roberta Anastase l-a acuzat, miercuri, pe Victor Ponta de „lipsă de diplomație, de educație în general”, dar și de faptul că nu este interest de soarta pensionarilor, cărora le oferă doar ”circ”.

Anastase a semnalat faptul că Ponta a ieșit din plenul Camerei Deputaților când lui Herman Van Rompuy i se oferea colanul parlamentului României, catalogat de șeful Camere Deputaților drept o mare gafă diplomatică.

Președintele Camerei Deputatilor a mai declarat că Victor Ponta „minte” atunci când se arată interesat de problema pensionarilor și ca „nu ne oferă decât circ„.

Îna cest sens, Anastase a subliniat faptul că pe Ponta nu îl interesează pensionarii, fiindcă el își petrece vacanțele pe banii lor, împreună cu „bona filipineză„.

Ponta a dovedit câtă inimă are, angajând o bonă filipineza în locul unei femei din România,” a declarat Anastase.

Totodată, Anastase a spus că atunci când în Parlament se vota ordonanței de urgență care prevedea reținerea CAS din pensii, „Ponta a chiulit, fiind probabil în Dubai sau la Roma, alături de vreun om de afaceri îmbogățit din contracte cu statul„.

Roberta Anastase a răspuns și replicii liderului PSD care a afirmat că guveranții nu și-ar asuma răspunderea pentru anumite legi, nici împușcați.

Am avertizat asupra derapajelor psihiatrice ale acestui personaj (Victor Ponta – n.r.). El devine pe zi ce trece tot mai periculos” a precizat Anastase referitor la ceea ce ea consider ”amenințări cu moartea” atât din partea lui Ponta, cât și a Olguței Vasilescu sau a parlamentarul PSD Alexandru Solomon.

Anastase îi răspunde lui Ponta

Embed: " />
Ultima oră
08:02 - Patru persoane au murit, după un grav accident de circulație în județul Caraș-Severin. Una dintre victime avea 16 ani
07:48 - România, printre destinațiile preferate de nevaccinați, datorită măsurilor mai relaxate. „Au cerut un zbor doar dus”
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”